Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ponta: Rosia Montana, un proiect controversat, nu sunt convins de el

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ponta: Rosia Montana, un proiect controversat, nu sunt convins de el

Premierul Ponta a declarat, vineri, ca proiectul Rosia Montana, care va intra in dezbatere parlamentara in aceasta toamna, este unul extrem de controversat, de care personal nu este convins, el aratand ca parlamentarii PSD nu vor da un vot politic, ci. continuă pe Wall-Street Ro

Ponta: Rosia Montana, un proiect controversat, nu sunt convins

Premierul Ponta a declarat, vineri, ca proiectul Rosia Montana, care va intra in dezbatere parlamentara in aceasta toamna, este unul extrem de controversat, de care personal nu este convins, el aratand ca parlamentarii PSD nu vor da un vot politic, ci.

Ponta: Rosia Montana, un proiect controversat, nu sunt convins de el

Premierul Ponta a declarat, vineri, ca proiectul Rosia Montana, care va intra in dezbatere parlamentara in aceasta toamna, este unul extrem de controversat, de care personal nu este convins, el aratand ca parlamentarii PSD nu vor da un vot politic, ci vor vota fiecare potrivit propriei constiinte.

Victor Ponta la intalnirea cu parlamentarii: Rosia Montana, un proiect controversat, nu sunt convins de el. Votati potrivit constiintei

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la intalnirea cu grupurile parlamentare ale PSD, ca proiectul Rosia Montana este unul extrem de controversat, de care, personal, nu este convins. Ponta le-a spus parlamentarilor ca pentru proiectul de lege privind Rosia Montana nu se va impune votul si fiecare va fi liber sa voteze conform constiintei.

Ponta: Rosia Montana, un proiect controversat, nu sunt convins de el; vom vota potrivit ...

Premierul Ponta a declarat, vineri, ca proiectul Rosia Montana, care va intra in dezbatere parlamentara in aceasta toamna, este unul extrem de controversat, de care personal nu este convins, el aratand ca parlamentarii PSD nu vor da un vot politic, ci vor vota fiecare potrivit propriei constiinte, transmite Mediafax. E un singur proiect in aceasta toamna asupra caruia realmente eu nu o sa cer si chiar o sa rog liderii de grup sa nu avem o decizie a grupului. Realmente fiecare va vota dupa .

Ponta: Proiectul Rosia Montana este unul controversat, de care nu sunt convins

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, la intalnirea cu grupurile parlamentare ale PSD ca proiectul Rosia Montana este unul extrem de controversat, de care, personal, nu este convins.

Ponta le-a cerut parlamentarilor PSD sa voteze proiectul Rosia Montana dupa cum le dicteaza constiinta

Victor Ponta le-a cerut vineri parlamentarilor PSD prezenti la reuniunea de la Constanta sa voteze individual pentru Rosia Montana si nu ca grup, intrucat este un proiect extrem de controversat. Proiectul Rosia Montana va intra in dezbatere parlamentara in aceasta toamna.

Ponta le-a cerut parlamentarilor PSD sa voteze individual proiectul Rosia Montana

Victor Ponta le-a cerut vineri parlamentarilor PSD prezenti la reuniunea de la Constanta sa voteze individual pentru Rosia Montana si nu ca grup, intrucat este un proiect extrem de controversat.

Ponta: Voi vota impotriva proiectului Rosia Montana

Premierul Victor Ponta a declarat sambata seara, la Antena 3, ca, in calitate de deputat, va vota impotriva proiectului Rosia Montana, subliniind ca Parlamentul va decide daca acest proiect va fi aprobat sau respins.

Remus Cernea, fost consilier al lui Victor Ponta, ataca Executivul dupa adoptarea proiectului privind Rosia Montana: Guvernul Romaniei a trecut de linia rosie. Opozitia trebuie sa se mobilizeze, iar interventia straina este legitima

Remus Cernea, fost consilier al lui Victor Ponta, critica adoptarea, de catre Executiv, a proiectului de lege privind Rosia Montana, sustinand ca prin avizarea acestui proiect de lege, Guvernul Romaniei incearca suspendarea statului de drept si subordonarea unor institutii publice importante catre interesele companiei private RMGC. Proiectul de lege privind unele masuri aferente exploatarii minereurilor auro-argentifere din perimetrul Rosia Montana a fost adoptat in sedinta de guvern de marti, el urmand sa fie transmis Parlamentului.

Ponta: Votul meu de deputat va fi impotriva proiectului Rosia Montana

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata seara, la Antena 3, raspunzand unei intrebari, ca personal va vota, ca deputat, impotriva proiectului Rosia Montana, precizand insa ca este important ca toate argumentele pro si contra proiectului vor fi prezentate in cel mai transparent for, Parlamentul, transmite Mediafax.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2484 seconds )