Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ponta, de Ziua Unirii: Romanii sa isi regaseasca speranta ca pot trai intr-o ...

România Liberă România Liberă,
Ponta, de Ziua Unirii: Romanii sa isi regaseasca speranta ca pot trai intr-o ...

Premierul Victor Ponta le transmite romanilor, de Ziua Unirii Principatelor, sa isi regaseasca speranta ca pot trai intr-o societate mai buna, solidara si prospera. Ponta a subliniat ca Executivul reafirma mesajul de unitate si solidaritate pe care romanii l-au transmis in urma cu 155 de ani, cand liderii politici ai vremii au decis ca interesul national si soarta poporului sunt mai presus de orice ambitii egoiste sau interese particulare. Citeste si: UPDATE. Ponta, invitat la Focsani, . continuă pe România Liberă

UPDATE. Ponta nu va mai merge la Iasi de Ziua Unirii Principatelor.

UPDATE: Premierul Victor Ponta a confirmat ca nu va mai participa la ceremoniile dedicate Unirii Principatelor de la Iasi, la iesirea de la videoconferinta cu reprezentantii MAI. As fi vrut sa fiu la Iasi, dar sunt mai util aici, a precizat Ponta. Intrebat daca va participa la ceremonia de la Foscsani, premierul a spus ca nu este sigur ca va mai merge. Citeste si: Ponta, de Ziua Unirii: Romanii sa isi regaseasca speranta ca pot trai intr-o societate solidara --- Premierul Ponta este .

Ponta nu mai merge la Iasi de Ziua Unirii

Premierul Victor Ponta nu va mai participa astazi la manifestarile de Ziua Unirii Principatelor, de la Iasi. Anuntul a fost facut la instalarea lui Gabriel Oprea in functia de ministru interimar al MAI.

Premierul Victor Ponta si 12 ministri se vor afla la Iasi de Ziua Unirii.

Premierul Victor Ponta si 12 ministri vor fi prezenti, vineri, la manifestarile organizate de Ziua Unirii in municipiul Iasi, informeaza Mediafax. Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, a spus, intr-o conferinta de presa, ca la manifestarile de vineri, din municipiu, de 24 Ianuarie, prilejuite de implinirea a 155 de ani de la Unirea Principatelor Romane, vor fi veni atat premierul Victor Ponta, cat si 12 ministri din Guvern. Este vorba despre vicepremierii Liviu Dragnea, Daniel Chitoiu si .

Antonescu, Ponta si Basescu au fost huduiti la manifestarile organizate la Iasi de Ziua Unirii

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, si primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, au fost huiduiti, astazi, la manifestarile organizate la Iasi de Ziua Unirii, participantii scandand mesaje si impotriva premierului si a sefului statului, care nu participa la evenimente.

Antonescu, la Iasi de Ziua Unirii: Interesul national, deasupra oricaror interese fragmentare.

Seful Senatului, Crin Antonescu, sustine ca semnificatia profunda a Unirii este ca dincolo de orice obiective secundare, deasupra oricaror interese fragmentare trebuie sa stea, intotdeauna, expresia interesului national. Citeste si: UPDATE. Ponta nu va mai merge la Iasi de Ziua Unirii Principatelor Sarbatorim astazi 155 de ani de la Unirea Principatelor Romane prin alegerea, la Iasi si la Bucuresti, a unui singur domnitor, Alexandru Ioan Cuza. 24 Ianuarie 1859 marcheaza demararea unei .

De Ziua Unirii, 1.000 de semnaturi impotriva dezunirii maghiare

De Ziua Unirii, am ajuns la 1. 000 de semnaturi impotriva dezunirii autonomiste maghiare. Este important, daca celebram Unirea, sa fim capabili sa si pastram ce ne-au lasat inaintasii. Iar motivul pentru care adun aceste semnaturi este acela ca, din Transilvania, se aud numai vocile maghiare ma rog, secuiesti) care cer autonomie. Aceste voci sunt apoi popularizate ca si cum nu stiu ce oameni nu mai pot trai fara autonomie.

Peste 2.000 de persoane asista la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii de la Iasi: Politicienii, huiduiti de participanti

Peste 2. 000 de persoane asista, vineri, la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii Principatelor de la Iasi. La eveniment participa si presedintele Senatului, Crin Antonescu, acesta fiind huiduit de .

Un barbat a ajuns la spital dupa ce i s-a facut rau la manifestatiile de Ziua Unirii, la Iasi.

Un barbat in varsta de 46 de ani din judetul Galati a ajuns, vineri, la spital in stop cardiac, dupa ce i s-a facut rau in timp ce participa la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii de la Iasi, informeaza Mediafax. Barbatul a fost preluat de o ambulanta si transportat la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, unde a fost resuscitat de medici. Potrivit sefului UPU-SMURD Iasi, Diana Cimpoesu, in prezent barbatul este bine din punct de vedere cardiac. Barbatul a fost resuscitat, este in .

Ziua Unirii, sarbatorita de 45.000 de romani

Peste 11. 300 de politisti asigura ordinea, vineri, la manifestarile organizate de Ziua Unirii, in Bucuresti si 26 de judete, la care sunt asteptate sa participe aproximativ 45. 000 de persoane, potrivit Politiei Romane, scrie Mediafax .

Peste 11.000 de politisti asigura ordinea la manifestarile organizate de Ziua Unirii

Peste 11. 300 de politisti asigura ordinea, vineri, la manifestarile organizate de Ziua Unirii, in Bucuresti si 26 de judete, la care sunt asteptate sa participe aproximativ 45. 000 de persoane.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )