Libnet.ro
UNICEF

06:15

Portret: Boiko Borisov, considerat de bulgari un macho charismatic si o mana forte pentru eradicarea saraciei si coruptiei

Hotnews Hotnews,
Portret: Boiko Borisov, considerat de bulgari un macho charismatic si o mana forte pentru eradicarea saraciei si coruptiei

Fostul premier bulgar Boiko Borisov, al carui partid, GERB, s-a clasat pe primul loc in alegerile parlamentare anticipate organizate duminica in tara vecina cu 30,3% din voturi), este considerat un personaj macho si charismatic de bulgari, care isi doresc o mana forte pentru eradicarea saraciei si coruptiei din tara. continuă pe Hotnews

Boiko Borisov, considerat de bulgari un macho charismatic.

Fostul premier bulgar Boiko Borisov, al carui partid s-a clasat pe primul loc in alegerile parlamentare, este considerat un personaj macho si charismatic de bulgari, care isi doresc o mana forte pentru eradicarea saraciei si coruptiei din tara, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Pe 20 februarie, cand au avut loc cele mai puternice manifestatii, acest fost pompier si garda de corp a demisionat, declarandu-se afectat de varsarea de sange in cursul unei manifestatii la Sofia. Aceasta .

Exit-poll: Partidul conservator GERB condus de Boiko Borisov a castigat alegerile parlamentare anticipate din Bulgaria

Partidul conservator GERB, condus de fostul premier Boiko Borisov, a castigat alegerile legislative anticipate organizate duminica in Bulgaria, potrivit rezultatelor exit-poll-urilor realizate la iesirea de la urne, scrie Novinite. com. GERB ar fi obtinut un scor de 30,3% in alegeri, in timp ce socialistii lui Serghei Stanisev au obtinut 27%.

Bulgaria: Boiko Borisov este pe primul loc dupa scrutinul parlamentar - exit poll

Formatiunea conservatoare GERB, condusa de fostul premier Boiko Borisov, se claseaza pe primul loc, cu 31% din voturi, in scrutinul legislativ din Bulgaria, conform rezultatelor de tip exit-poll citate.

ALEGERI Bulgaria. Partidul lui Boiko Borisov este pe primul loc.

UPDATE Formatiunea conservatoare GERB, condusa de fostul premier Boiko Borisov, se claseaza pe primul loc, cu 31% din voturi, in scrutinul legislativ din Bulgaria, conform rezultatelor de tip exit-poll, informeaza Mediafax. Potrivit Institutului de sondaje Sova Harris, formatiunea conservatoare GERB Cetateni pentru Dezvoltarea Europeana a Bulgariei) a obtinut 31% din voturi, in timp ce Partidul Socialist a primit 25-26% din voturi. Miscarea pentru Drepturi si Libertati se claseaza pe locul al .

Alegeri parlamentare in Bulgaria: Partidele lui Boiko Borisov si Serghei Stanisev, favoritele scrutinului

Circa 6,87 milioane de bulgari sunt asteptati duminica la urne pentru un nou scrutin al alegerilor parlamentare. in total, 8. 148 de candidati din 45 partide si coalitii concureaza pentru 240 locuri in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )