Libnet.ro
UNICEF

00:07

Porturi inchise din cauza vantului puternic

Adevărul Adevărul,
Porturi inchise din cauza vantului puternic

Decizia a intrat in vigoare in dimineata zilei de luni, 26 februarie. Autoritatile au inchis porturile din cauza vantului puternic, judetul Constanta intrand sub avertizare de cod portocaliu. continuă pe Adevărul

Circulatia rutiera inchisa pe Autostrada A2 intre Cernavoda si Constanta din cauza viscolului puternic

Circulatia rutiera pentru toate categoriile de autovehicule pe sectorul de autostrada cuprins intre Cernavoda si Constanta a fost oprita, luni, dupa ora 16:30, din cauza viscolului puternic ce reduce vizibilitatea spre zero. Circulatia se va circula deviat pe DN 22C, intre Cernavoda si Murfatlar, si pe DN 3, intre Murfatlar si Constanta, anunta Compania de Drumuri.

Doua drumuri din Dolj, inchise din cauza viscolului puternic. Avertizarea de cod portocaliu ar putea sa fie prelungita pana vineri

Drumurile judetene 553 Poiana Mare-Maglavit si 561E Bailesti-Seaca de Camp au fost inchise din cauza viscolului puternic.

Mai multe scoli, inchise din cauza ninsorilor. Judetele unde cursurile au fost suspendate

Luni si marti, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, cursurile scolare vor fi suspendate integral in judetele Dolj si Ilfov, respectiv in Capitala, potrivit unui anunt al Ministerului Educatiei.

UPDATEDoua autostrazi, 17 drumuri nationale si 39 de drumuri judetene sunt inchise din cauza viscolului in sapte judete

Doua autostrazi, 17 drumuri nationale si 39 de drumuri judetene sunt inchise din cauza viscolului, luni noapte, in sapte judete, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

UPDATEDoua autostrazi, 21 drumuri nationale si 39 de drumuri judetene sunt inchise din cauza viscolului in sapte judete

Doua autostrazi, 17 drumuri nationale si 39 de drumuri judetene sunt inchise din cauza viscolului, luni noapte, in sapte judete, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Trafic in conditii de iarna. CNAIR: nu sunt sectoare de drum inchise din cauza viscolului

Nu sunt sectoare de drum national sau de autostrazi inchise circulatiei din cauza conditiilor meteorologice, luni dimineata, dar se circula in conditii de iarna, potrivit unui comunicat al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR).

Scoli inchise in Constanta, Dolj si Giurgiu din cauza ninsorii si gerului

Scoli inchise in Constanta, Dolj si Giurgiu din cauza ninsorii si gerului. Autoritatile locale au de.

Alte trei drumuri nationale inchise din cauza zapezii:DN 21, intre Slobozia si Calarasi, DN 3A, pe DN 2N si tronsonul Branesti-Calarasi al DN3

Circulatia rutiera a fost inchisa, luni seara, din cauza viscolului, si pe DN 21, intre Slobozia si Calarasi, precum si pe DN 3A, pe DN 2N si pe tronsonul Branesti-Calarasi al DN3, astfel ca la aceasta ora traficul este blocat pe 10 drumuri nationale si pe doua autostrazi.

CFR: Mai multe trenuri au fost anulate din cauza vremii. Nu sunt linii inchise sau trenuri blocate, iar circulatia se desfasoara in conditii de iarna

Numarul trenurilor a fost redus pe rutele Constanta Mangalia, Constanta Medgidia Tulcea Oras si Ciulnita Slobozia Veche din cauza conditiilor meteo nefavorabile, a anuntat, luni, CFR Calatori. De asemenea, au fost anulate trenuri si pe rutele Caracal-Corabia, Rosiori Nord Turnu Magurele si Rosiori Nord Zimnicea. Pasagerii sunt sfatuiti sa se informeze despre eventualele intarzieri si modificari.

CFR Calatori: 37 de trenuri au fost anulate din cauza vremii. Nu sunt linii inchise sau trenuri blocate, iar circulatia se desfasoara in conditii de iarna

Numarul trenurilor a fost redus pe rutele Constanta Mangalia, Constanta Medgidia Tulcea Oras si Ciulnita Slobozia Veche din cauza conditiilor meteo nefavorabile, a anuntat, luni, CFR Calatori. De asemenea, au fost anulate trenuri si pe rutele Caracal-Corabia, Rosiori Nord Turnu Magurele si Rosiori Nord Zimnicea. Pasagerii sunt sfatuiti sa se informeze despre eventualele intarzieri si modificari. Veziaicice trenuri sunt anulate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )