Libnet.ro
UNICEF

07:45

Porturile Constanta Nord si Constanta Sud au fost inchise, din cauza vantului puternic

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Porturile Constanta Nord si Constanta Sud au fost inchise, din cauza vantului puternic

Porturile Constanta Nord si Constanta Sud au fost inchise, sambata dupa-amiaza, ca urmare a vantului puternic, dupa ce manevrele fusesera sistate in Portul Midia, din aceeasi cauza. continuă pe Wall-Street Ro

Portul Midia a fost inchis din cauza vantului puternic

Portul Midia a fost inchis, astazi, traficului maritim si fluvial, din cauza vantului puternic, potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane.

Un oras din Germania a fost inchis din cauza unei alerte de securitate

Un oras din Germania, Chemnitz Saxonia), este inchis, dupa ce fortele de securitate au identificat o amenintare, relateaza The Independent. Politisti inarmati au inchis circulatia si verifica zona. Ofiteri inarmati au evacuat locuitorii de pe o strada.

Un microbuz cu turisti straini a ramas blocat in zapada, pe Transalpina. A fost nevoie de o interventie speciala. Circulatia rutiera a fost inchisa complet din cauza conditiilor meteo nefavorabile

Circulatia rutiera pe Transalpina a fost inchisa complet din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, respectiv suluri de zapada de circa 10 - 20 cm, vant puternic, vizibilitate redusa, aproape de zero, a anuntat sambata Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Era sa moara din cauza doctorilor. Ce obiect au uitat in ea, dupa o operatie. S-a prins de hartia igienica pe care o foloseam

Michelle Doig-Collins, o mama din California, si-a operat uterul si a fost la un pas de moarte din cauza unui obiect uitat de medici in ea. Femeia s-a simtit tot mai rau si a mers la un control,.

Mai multi turisti au ramas blocati pe Transalpina din cauza ninsorii (VIDEO)

Mai multi turisti au ramas blocati cu masina pe Transalpina din cauza ninsorii. Masinile lor nu erau echipate cu cauciucuri de iarna. intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, Sabin Cornoiu, .

Circulatia pe Transalpina, restrictionata din cauza ninsorilor

Circulatia rutiera pe Transalpina este restrictionata, astazi, din cauza ninsorii si a vantului puternic, pentru autovehiculele neechipate corespunzator pentru conditii de iarna, potrivit unui comunicat al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

EasyJet estimeaza un declin al profitului anual de 29%, din cauza atacurilor teroriste si a Brexitului

EasyJet, operatorul birtanic low-cost, estimeaza un declin de pana la 29% al profitului in anul fiscal incheiat la sfarsitul lui septembrie, din cauza atacurilor teroriste din Europa care au redus rezervarile de bilete si a deprecierii lirei sterline,.

Am incercat sa ma culc cu ea, era maritata: Donald Trump, in centrul unui nou scandal din cauza unor afirmatii facute in 2005. Magnatul incearca acum sa-si spele imaginea (VIDEO)

Cunoscut pentru declaratiile sale controversate despre femei, candidatul republican la Casa Alba, Donald Trump, se afla acum in centrul unui nou scandal, dupa ce a fost publicata o inregistrare din anul.

Un oras din Germania a fost inchis, duminica, din cauza unei alerte de securitate

Un oras din Germania, Chemnitz Saxonia), este inchis, dupa ce fortele de securitate au identificat o amenintare. Politisti inarmati au inchis circulatia si verifica zona. Ofiteri inarmati au evacuat locuitorii de pe o strada din Cheimnitz, ca masura de precautie, informeaza News. ro .

Eurodeputatul britanic si-a revenit dupa ce a fost in STARE CRITICA din cauza unui coleg care l-a LOVIT cu PUMNUL chiar la sediul Parlamentului European (FOTO, VIDEO)

UPDATE: Eurodeputatul UKIP Steven Woolfe si-a revenit dupa altercatia din Parlamentul European, transmitand de la spital ca se simte bine, Tomografia a aratat ca nu exista niciun cheag la nivelul.

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )