Libnet.ro
UNICEF

22:31

Air China a decis suspendarea unor zboruri catre Phenian din cauza vanzarilor slabe

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Air China a decis suspendarea unor zboruri catre Phenian din cauza vanzarilor slabe

Compania aeriana de stat chineza Air China a anuntat vineri ca a decis suspendarea unor zboruri catre Coreea de Nord din cauza cererii reduse pentru aceasta destinatie, precizare care survine dupa ce televiziunea publica chineza CCTV a transmis ca respectivul operator aerian a anulat toate cursele catre Phenian, relateaza agentia Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Compania Air China a decis suspendarea unor zboruri catre Phenian

Compania aeriana de stat Air China a anuntat, vineri, ca mai multe zboruri spre Coreea de Nord vor fi suspendate, din cauza numarului mic de calatori spre aceasta destinatie. Precizarea vine dupa ce, in cursul zilei, televiziunea publica chineza CCTV a transmis ca operatorul aerian urma sa anuleze toate cursele spre Phenian.

Air China suspenda zborurile dintre Beijing si Phenian incepand de luni

Zborurile companiei aeriene publice Air China intre Beijing si Phenian vor fi suspendate incepand de luni, a anuntat vineri televiziunea de stat CCTV, pe retelele sociale, scrie AFP.

Air China isi suspenda zborurile catre Phenian, pe fondul amenintarilor militare din Peninsula Coreeana

Compania aeriana de stat Air China isi va suspenda incepand de luni zborurile catre Coreea de Nord.

Galati: Consilierii locali au decis suspendarea functionarii sistemului centralizat de termoficare pe termen nedeterminat

Consilierii locali din Galati au decis, miercuri, suspendarea functionarii sistemului centralizat de termoficare pe termen nedeterminat in municipiu, o parte dintre proprietarii de apartamente urmand sa primeasca un ajutor financiar de la bugetul local in valoare de 3. 000 de lei pentru achizitionarea unei surse alternative de incalzire, scrie News. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,262 seconds )