Libnet.ro
UNICEF

07:15

Posibila cauza a incendiului de la ATI Piatra Neamt - un injectomat, spun surse judiciare

Hotnews Hotnews,
 Posibila cauza a incendiului de la ATI Piatra Neamt - un injectomat, spun surse judiciare

Posibila cauza a incendiului de la sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt pare a fi un injectomat, sustin surse judiciare citate de Mediafax. Injectomatul este o seringa automata care livreaza medicamente continuu. continuă pe Hotnews

Incendiul de la ATI Piatra Neamt. Ce scrie presa de afara despre cea mai mare tragedie dn Romania, dupa Colectiv

Zece persoane au decedat in urma incendiului izbucnit, sambata seara, la Sectia ATI a Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de.

Primele imagini din salonul ATI Piatra Neamt, devastat de flacari

Au aparut imagini cu salonul din sectia de terapie intensiva de la Spitalul din Piatra Neamt, distrus de incendiul in urma caruia 10 persoane au murit.

UPDATE Medicul ranit in incendiul de la ATI Piatra Neamt ar putea fi transferat in Belgia Manager: S-a aruncat in flacari pentru a-i salva

Medicul ranit in incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt va fi transferat la Bucuresti cu un avion militar. in noaptea de sambata spre duminica, el va fi dus cu o autospeciala SMURD la Iasi, de unde va fi luat de aeronava. Medicul va ajunge la Spitalul Floreasca. Potrivit unor surse citate de Digi 24, dupa evaluarea de la Bucuresti, medicul ar putea fi transferat la un spital din Belgia.

Arafat, despre cauza decesului pacientilor de la Piatra Neamt: Este foarte greu de spus acum daca au murit din cauza arsurilor sau a fumului

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat sambata noapte ca este foarte greu de precizat acum daca cei 10 pacienti de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt au murit din cauza arsurilor sau a intoxicatiei cu fum.

Oamenii, ingroziti de tragedia de la ATI Piatra Neamt: Au murit cu zile, din cauza unor incapabili

Opinia publica este ingrozita de tragedia petrecuta la sectia de Anestezie Terapie Intensiva ATI) de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt. Oamenii remarca faptul ca persoanele care se aflau in sectia ATI, in seara de sambata, 14 noiembrie, au fost condamnati la moarte de doua ori.

Mesajul Papei Francisc pentru victimele incendiului de la spitalul din Piatra Neamt:imi exprim apropierea si ma rog pentru ei

Papa Francisc a transmis, duminica, 15 noiembrie, un mesaj pentru familiile victimelor incendiului care a izbucnit la Spitalul Judetean din Piatra Neamt, la sectia de Anestezie si Terapie Intensiva. Acesta a spus ca se roaga pentru cei care i-au pierdut pe cei dragi si pentru cei aflati in suferinta.

Incendiu catastrofal la Sectia ATI COVID a Spitalului Judetean de Urgenta Piatra-Neamt. Sapte morti! Un medic ATI a incercat sa ii salveze pe pacienti

Un incendiu a izbucnit, sambata, in sectia ATI COVID Piatra-Neamt in timp ce in sectie se aflau 15 pacienti in stare critica, ventilati mecanic. in sectia ATI a Spitalului COVID erau 15 internati, dintre care au murit initial 7. Ulterior, autoritatile au confirmat 10 decese.

Seful sectiei ATIPiatra Neamt: Pacientii n-au avut nicio sansa. Focul s-a propagat in cateva minute

MediculLiviu Ungureanu, seful sectiei ATI de la Piatra-Neamt, a povestit ce s-a intamplat de fapt in sectia pe care o conduce in noapte de sambata, cand a izbucnit incediul.

Doliu in lumea sportului, dupa incendiul de la Piatra Neamt. Cine era, de fapt, una dintre victime

Mircea Covataru, un cunoscut antrenor de lupte din Piatra Neamt, se numara printre cele zece victime ale incendiului de la sectia ATI Piatra Neamt. Doliu in lumea sportului: antrenorul de lupte Covataru, printre victimele incendiului de la Piatra Neamt Zece pacienti care erau bolnavi de COVID-19 si erau intubati au decedat dupa un incendiu care .

Cine este medicul ranit grav la Piatra Neamt care s-a aruncat in flacari incercand sa salveze un pacient UPDATE

Ioan Catalin Denciu, medicul de garda de la ATI Piatra Neamt, a incercat sa salveze un pacient internat in momentul incendiului, alaturi de o asistenta. Conform ultimelor informatii, medicul are arsuri pe 40% din suprafata corpului si este constient si stabil.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )