Libnet.ro
UNICEF

18:15

Posta Romana a inregistrat un profit net de 3,5 milioane de euro, in prima jumatate de an

Adevărul Adevărul,
Posta Romana a inregistrat un profit net de 3,5 milioane de euro, in prima jumatate de an

Compania Nationala Posta Romana a inregistrat, in primele sase luni din 2016, un profit net de 15,8 milioane de lei, adica 3,5 milioane de euro, in crestere cu 2,5% fata de primele sase luni din 2015. continuă pe Adevărul

Sonae Sierra a inregistrat un profit net total de 59 milioane euro

Sonae Sierra, companie de proprietati imobiliare dedicata, a inregistrat un profit net de 59 milioane euro in prima jumatate a anului 2016, alaturi de cresterea vanzarilor chiriasilor si o ridicare a nivelului ratei de ocupare, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

Posta Romana a avut un profit de 3,5 milioane de euro

Compania Nationala Posta Romana a inregistrat, in primele sase luni din 2016, un profit brut de 19,6 milioane de lei 4,4 milioane de euro), in crestere cu 5% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit unui comunicat al institutiei trimis redactiei.

Turbomecanica a inregistrat un profit net de peste 4,1 milioane lei, in primul semestru

Turbomecanica a inregistrat, in primul semestru din acest an, un profit net de peste 4,13 milioane de lei, comparativ cu o pierdere de 892. 479 lei in aceeasi perioada a anului precedent, se arata intr-un raport publicat pe site-ul companiei, citat de Agerpres.

Agricover Credit IFN a inregistrat un profit net in crestere cu 42%

Agricover Credit IFN a inregistrat, in primul semestru al anului acesta, un profit net de 14,6 milioane lei, in crestere cu 42%, comparativ cu valoarea inregistrata pentru aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui comunicat al institutiei.

Farmaceutica Remedia a inregistrat un profit net in crestere cu 169%, in primul semestru

Farmaceutica Remedia a inregistrat un profit net de 177. 294 lei, in crestere cu 169,4% comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, conform rezultatelor neauditate publicate pe site-ul companiei.

Carbochim a inregistrat un profit net in scadere cu 71,2%, in primul semestru

Carbochim a inregistrat un profit net de 347. 366 lei in primul semestru din acest an, in scadere cu 71,24% comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, se arata in raportul semestrial publicat pe site-ul companiei, citat de Agerpres.

Grupul OMV Petrom: Am avut profit de circa 400 milioane de lei in primul semestru, un rezultat bun in contextul conditiilor dificile

OMV Petrom si-a publicat miercuri rezultatele financiare petru trimestrul al doilea al acestui an. Compania a realizat un profit net de 117 milioane de lei in al doilea trimestru din 2016, in scadere cu.

Concedieri in masa la Posta Romana

Posta Romana vrea sa desfiinteze 264 de posturi si sa concedieze 192 de angajati din departamentele de conducere, functional-administrativ si auxiliar. Sindicalistii urmeaza sa prezinte un punct de vedere.

Unirea Shopping Center a incheiat semestrul cu un profit de 1,7 milioane lei

Unirea Shopping Center, care controleaza magazinele din Capitala si din Brasov, a raportat pentru primele sase luni un profit net de 1,7 milioane lei, in crestere de cinci ori fata de rezultatul raportat in aceeasi perioada din 2015.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )