Libnet.ro
UNICEF

15:15

Turbomecanica a inregistrat un profit net de peste 4,1 milioane lei, in primul semestru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Turbomecanica a inregistrat un profit net de peste 4,1 milioane lei, in primul semestru

Turbomecanica a inregistrat, in primul semestru din acest an, un profit net de peste 4,13 milioane de lei, comparativ cu o pierdere de 892. 479 lei in aceeasi perioada a anului precedent, se arata intr-un raport publicat pe site-ul companiei, citat de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Sonae Sierra a inregistrat un profit net total de 59 milioane euro

Sonae Sierra, companie de proprietati imobiliare dedicata, a inregistrat un profit net de 59 milioane euro in prima jumatate a anului 2016, alaturi de cresterea vanzarilor chiriasilor si o ridicare a nivelului ratei de ocupare, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

Carbochim a inregistrat un profit net in scadere cu 71,2%, in primul semestru

Carbochim a inregistrat un profit net de 347. 366 lei in primul semestru din acest an, in scadere cu 71,24% comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, se arata in raportul semestrial publicat pe site-ul companiei, citat de Agerpres.

BCR obtine un profit net in crestere pe primul semestru, dar rezultatul operational este in scadere

Banca Comerciala Romana BCR) a obtinut in primul semestru un profit net de 636 milioane lei 141,5 milioane euro), usor peste rezultatul din perioada similara din 2015, de 603,4 milioane lei. Cea mai mare banca din sistem precizeaza ca rezultatul a.

Allianz a inregistrat un profit net in scadere cu 46% in T2

Allianz a inregistrat un profit in scadere cu 46% in trimestrul al doilea, la 1,1 miliarde de euro, fiind sub asteptarile analistilor, afectat de despagubirile mari solicitate de clienti, vanzarea diviziei din Coreea de Sud si performantele slabe ale.

BCR a raportat un profit net de 636 milioane lei

BCR, una dintre cele mai mari banci locale, a incheiat primul semestru cu un profit net de 636 milioane lei si 4,1 miliarde lei pentru credite noi acordate, potrivit raportului financiar al bancii.

Statul a incasat peste 15,8 milioane de euro din certificatele de emisii de gaze cu efect de sera

Statul a incasat peste 15,8 milioane de euro, in iulie, in urma comercializarii pe platforma de licitatie comuna a Uniunii Europene UE) a certificatelor de emisii de gaze cu efect de sera aferente instalatiilor stationare si sectorului aviatie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )