Libnet.ro
UNICEF

19:00

Postare oribila a managerului de comunicare al Simonei Halep. Atac mizerabil la adresa Biancai Andreescu

Antena3 Antena3,
Postare oribila a managerului de comunicare al Simonei Halep. Atac mizerabil la adresa Biancai Andreescu

Managerul de comunicare al Simonei Halep, Cosmin Hodor, a atacat-o pe Bianca Andreescu dupa duelul direct dintre cele doua sportive, de la Turneul Campioanelor. Halep s-a impus cu scor 3-6, 7-6, 6-3, scrie. continuă pe Antena3

Un om din staff-ul Simonei Halep, atac dur la Bianca Andreescu. ii ataca si pe romanii care au plecat din tara

Managerul de comunicare din stafful Simonei Halep a comis o mare gafa dupa ce sportiva a invins-o pe Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor. Cosmin Hodor a postat pe retelele de socializare un mesaj in care o critica pe Bianca pentru faptul ca joaca pentru Canada si nu pentru Romania. Internautii l-au taxat imediat si i-au .

Subiectele zilei: Echipa de comunicare a Simonei Halep, atac la adresa Biancai Andreescu; Planul PSD pentru blocarea Guvernului Orban; Expert in Orientul Mijlociu: Al-Baghdadi este aproape de neinlocuit pentru ISIS

Cine sunt liderii interlopi convocati sa gireze deschiderea unui lant de cazinouri in Romania. intalnirea de taina, convocata de un investitor polonez Iasul, pe primul loc in tara la furtisaguri si talharii. Cresterea demografica ar fi de vina.

Cosmin Hodor, manager de comunicare al Simonei Halep, critica decizia parintilor Biancai Andreescu ca fiica lor sa reprezinte Canada

Cosmin Hodor, manager de comunicare al Simonei Halep, a postat un mesaj in care critica decizia parintilor Biancai Andreescu ca fiica lor sa reprezinte Canada si nu Romania.

Apropiat al Simonei Halep lanseaza un atac neasteptat la Bianca Andreescu

Cosmin Hodor, managerul de comunicare al Simonei Halep, a postat un mesaj cu trimitere directa la Bianca Andreescu si decizia parintilor acesteia de a reprezenta Canada.

Ilie Nastase a explodat dupa victoria Simonei Halep: Acolo se va da marea batalie, eu asta imi doresc!

Ilie Nastase a descris meciul Simonei Halep impotriva Biancai Andreescu drept o partida superba in care s-a vazut experienta Simonei, dar si capacitatea Biancai de gestiona situatiile dificile. Mai.

Prima reactie a Simonei Halep, dupa ce a invins-o pe Bianca Andreescu. Ce spune despre canadianca de origine romana

Simona Halep a oferit prima reactie dupa ce a invins-o pe Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor, scor 3-6, 7-6, 6-3. Numarul 6 mondial a recunoscut ca a avut un meci greu cu sportiva canadiana de origine romana si le-a multumit fanilor romani care au sustinut-o in China. Simona Halep, dupa meciul cu Bianca Andreescu: Am .

Antrenorul Simonei Halep, precaut inainte de Turneul Campioanelor: Nu stim cum va reactiona corpul ei

Cu o zi inaintea debutului Simonei Halep 5 WTA) la Turneul Campioanelor, antrenorul ei, Daniel Dobre, a vorbit despre forma fizica in care se afla sportiva.

Reactia Simonei Halep dupa postarea scandaloasa a managerului ei de comunicare pe Instagram

Cosmin Hodor e distrus pe pagina sa de Instagram, dupa ce intr-o postare ce s-a dorit a fi patriotica, a dat cu bata in balta.

CTP sterge pe jos cu managerul de comunicare al Simonei Halep, dupa atacul la adresa lui Andreescu: Atitudine de tipul Dancila-Dragnea

Mesajul lui Cosmin Hodor, directorul de comunicare al Simonei Halep, in care o ataca pe Bianca Andreescu pentru faptul ca reprezinta Canada si nu Romania este aspru criticata de catre gazetarul Cristian Tudor.

Digisport: Strainii au aflat adevarul dureros despre statutul Simonei Halep in Romania

Daniel Dobre a vorbit despre Simona Halep, pentru site-ul wtatennis. com, si a dezvaluit ce inseamna sportiva din Constanta pentru Romania. Antrenorul le-a marturisit celor de la WTA care este statutul campioanei de la Wimbledon in tara noastra si a spus un adevar dureros: Doar pe ea o avem!.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )