Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Messi l-a depasit pe Pele - E cel mai bun jucator din istoria fotbalului?

Hotnews Hotnews,
VIDEO Messi l-a depasit pe Pele - E cel mai bun jucator din istoria fotbalului?

Prin dubla reusita in partida cu Mallorca Barcelona s-a impus cu 4-2), Lionel Messi l-a depasit pe legendarul Pele la golurile marcate intr-un an calendaristic, argentinianul ajungand la cota 76 de goluri Pele a bifat 75 in anul 1959). Recordul ii apartine lui Gerd Muller 85 de goluri, in 1972). Intra in material pentru a vedea o selectie a celor mai frumoase goluri marcate de Messi si Pele. continuă pe Hotnews

Samsung Galaxy S III: Cel mai bine vandut telefon in trimestrul trei

Cel mai cumparat model de telefon in al treilea trimestru din 2012 a fost Samsung Galaxy S III. Terminalul a depasit in vanzari modelul iPhone 4S de la Apple. Cifra de vanzari pentru Galaxy S3 se ridica la 18.

Kuweitul a intrat in Cartea Recordurilor pentru cel mai mare foc de artificii (VIDEO)

Cel mai mare foc de artificii din toate timpurile a avut loc in Kuweit. Tara a intrat astfel in cartea recordurilor cu un spectacol urmarit de zeci de mii de oameni. Evenimentul a avut loc cu ocazia zilei.

VIDEO/FOTOGALERIE Maraton de programare in Bucuresti pentru aplicatii pe Windows 8: Cati bani pot castiga programatorii si la ce viseaza cel mai tanar roman cu o aplicatie in Windows Store

Peste 150 de tineri programatori romani de aplicatii au participat in acest sfarsit de saptamana la un marator de programare organizat de Microsoft pentru aplicatii pe noul sistem de operare Windows 8. Oficialii Microsoft Romania se asteapta sa atraga sute de aplicatii romanesti in Windows Store pana la sfarsitul anului 2013. Cel mai tanar dintre ei este un pusti din Suceava de numai 16 ani, care a publicat deja prima sa aplicatie in Windows Store. Vezi in articol cu ce aplicatii vin programatorii romani si ce venituri pot castiga din publicarea acestora.

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin: Rusia va reactiona in modul cel mai dur la aparitia navelor americane Aegis in largul coastelor sale

Rusia va reactiona in modul cel mai dur la aparitia navelor americane echipate cu sisteme antiracheta Aegis in largul coastelor sale, a declarat luni pentru agentia semioficiala RIA Novosti vicepremierul rus Dmitri Rogozin.

Economia Japoniei, la cel mai abrupt declin de la cutremur

Japonia a inregistrat in trimestrul al treilea o scadere de 3,5% a Produsului Intern Brut PIB) fata de perioada similara a anului trecut, aceasta fiind cel mai abrupt declin din primele trei luni ale anului.

El este cel mai sexy barbat in viata. Numirea lui va starni controverse

Revista People l-a declarat pe Channing Tatum ca fiind cel mai sexy barbat in viata. Barbatul de 32 de ani va aparea pe 14 noiembrie pe paginile revistei, scrie Huffington Post. intrebati daca acest lucru se.

SCM U Craiova, cel mai bun start de sezon din istorie

SCM Universitatea Craiova parcurge cel mai fast inceput de sezon din istoria clubului. Formatia antrenata pentru al doilea sezon consecutiv de catre sarbul Andjelko Mandic a bifat al 5-lea succes stagional in confruntarea cu CSU Sibiu, incheiata c.

Cel mai mare salariu din domeniul IT din Romania: 45.000 de euro pe luna

Valoarea totala a veniturilor celor mai bine platiti angajati din industria IT din Romania, in 2011, a fost de peste 15 milioane de lei, potrivit revistei Capital, care citeaza date ANAF Cel mai mare salariu.

Cel mai mare salariu din domeniul IT din Romania: 45.000 de euro pe luna

Valoarea totala a veniturilor celor mai bine platiti angajati din industria IT din Romania, in 2011, a fost de peste 15 milioane de lei, potrivit revistei Capital, care citeaza date ANAF Cel mai mare salariu.

Messi l-a depasit pe marele Pele si urmareste recordul lui Muller

Cele doua goluri marcate de Lionel Messi, duminica, in victoria Barcelonei cu Mallorca l-au adus pe jucatorul argentinian inaintea legendarului jucator brazilian Pele.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )