Libnet.ro
UNICEF

01:05

Povestea celei mai puternice femei din consultanta imobiliara

Adevărul Adevărul,
Povestea celei mai puternice femei din consultanta imobiliara

Conduce operatiunile uneia dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara din Romania, este mama a trei copii, preda cursuri de vanzari si antreprenoriat, iubeste cititul, calatoriile si stie sa pretuiasca fiecare secunda cu activitati care ii tin mintea ocupata. continuă pe Adevărul

Cea mai puternica femeie din consultanta imobiliara: povestea Ilincai Paun, care conduce azi operatiunile Colliers

Conduce operatiunile uneia dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara din Romania, este mama a trei copii, preda cursuri de vanzari si antreprenoriat, iubeste cititul, calatoriile si stie sa pretuiasca fiecare secunda cu activitati care ii.

Cea mai puternica femeie din consultanta imobiliara: povestea Ilincai Paun, managerul care conduce azi operatiunile Colliers

Conduce operatiunile uneia dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara din Romania, este mama a trei copii, preda cursuri de vanzari si antreprenoriat, iubeste cititul, calatoriile si stie sa pretuiasca fiecare secunda cu activitati care ii.

Lista celor mai puternice cutremure din ultimii 100 de ani: Doar cel din Nepal de anul trecut a facut peste 8.000 de victime

Agentia DPA a intocmit lista celor mai puternice cutremure din ultimul secol. Pe lista apar cutremurele din toata lumea si se remarca numarul enorm de victime afectate de aceste seisme. Cel mai grav.

Istoria zguduitoare a Romaniei: Cele mai puternice cutremure care au lovit tara noastra in ultimii 200 de ani (VIDEO)

Cutremurul din noaptea de 23 spre 24 septembrie, cu epicentrul in Vrancea, a fost cel mai important seism din acest an resimtit in Romania. Detalii AICI) Pe o harta de hazard seismic a.

Peste 14.500 de femei din Arabia Saudita au semnat o petitie prin care cer eliminarea sistemului de tutela a barbatilor asupra lor si acordarea statutului de cetatean cu drepturi depline

Peste 14. 500 de femei din Arabia Saudita au semnat o petitie prin care cer ca sistemul de tutela a barbatilor sa fie eliminat, iar ele sa poata fi libere, informeaza The Independent. Potrivit legii din.

Angajatii Postei Romane au protestat marti in mai multe orase din tara

Angajatii Postei Romane din mai multe orase din tara au protestat, marti dimineata, acuzand conducerile Companiei si Ministerului Comunicatiilor de lipsa de interes fata de problemelor oamenilor, printre solicitarile lor numarandu-se cresterea salariilor si imbunatatirea conditiilor de munca, informeaza Mediafax.

FOTOGALERIE Cine sunt castigatorii Arhitext East Centric 2016 - o competitie care premiaza cele mai bune realizari din arhitectura si design din Europa Centrala si de Est

Arhitext East Centric 2016 - o competitie care premiaza cele mai bune realizari din arhitectura si design din Europa Centrala si de Est - si-a desemnat in acest weekend castigatorii. Premiantii editiei sunt arhitecti din Austria, Croatia, Grecia, Romania si Turcia. Gala a avut loc duminica, 25 septembrie 2016, la Teatrul National Bucuresti.

TOP cele mai vizitate orase din lume in 2016: iata de ce merita sa le vezi si tu

Cele mai vizitate orase din lume de catre turisti straini au fost dezvaluite intr-o analiza a Mastercard, Global Destination Cities Index . In top 10 se afla doar trei orase din Europa, dintre care unul se afla aproape de Romania. Iata de ce aceste.

Lovituri de geniu. Federer, Nadal si cel mai mare meci din istoria tenisului

Dupa cum arata Lovituri de geniu, rivalitatea Federer-Nadal face parte din elita rivalitatilor sportive, iar confruntarea lor legendara de la Wimbledon nu este doar una dintre cele mai mari partide din istoria tenisului, ci si unul dintre cele mai insemnate evenimente sportive din istorie in general. Comanda cartea online la GiftBooks. ro. Poti obtine transport gratuit!Alte carti interesante la GiftBooks. ro.

Un iesean si-a rupt piciorul dupa ce a sarit pe geam de teama cutremurului. Mai multe femei panicate au sunat la 112

Un iesean panicat de cutremurul de noaptea trecuta a sarit de la parter si si-a rupt piciorul. Barbatul a ramas internat in Clinica de Ortopedie la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )