Libnet.ro
UNICEF

22:30

Povestea fotografiei cu tanara care a infruntat un jandarm la protestul din 10 august: Sunt timida, dar daca vad o nedreptate, iau atitudine. Seara mi-am luat gaze in fata, cu ecuson de presa si camera in mana (FOTO)

B1 B1,
Povestea fotografiei cu tanara care a infruntat un jandarm la protestul din 10 august: Sunt timida, dar daca vad o nedreptate, iau atitudine. Seara mi-am luat gaze in fata, cu ecuson de presa si camera in mana (FOTO)

O imagine in care o tanara infrunta un jandarm la protestul de pe 10 august a devenit virala, fiind preluata inclusiv de Euronews. in fotografia realizata de jurnalistul Dumitru Angelescu de la Libertatea. continuă pe B1

Noi perchezitii in cazul armei furate de la femeia jandarm la protestul din 10 august

Noi perchezitii in cazul armei furate in timpul protestului din 10 august. Doua persoane sunt audiate acum de anchetatori. Au fost afectuate doua perchezitii la domiciile a doi barbati. Sunt la audieri l.

Peste 650 de plangeri la Parchetul General, dupa protestul din 10 august

Procurorii militari au inregistrat, pana joi, 651 de plangeri din partea persoanelor care au avut de suferit in urma interventiei jandarmilor la protestul din 10 august. in urma activitatilor.

in plin SCANDAL dupa protestul din 10 august, jandarmii pleaca intr-o misiune NATO

In plin scandal care vizeaza violentele jandarmilor la protestul din 10 august, un contingent de sapte ofiteri si 16 subofiteri pleaca intr-o misiune NATO de instruire si consiliere. Seful acestui contingen.

Aproape 400 de plangeri penale, dupa protestul din 10 august

Procurorii militari au inregistrat, pana marti, 386 de plangeri din partea persoanelor care au avut de suferit in urma interventiei jandarmilor la protestul din 10 august. Potrivit unui comunicat al.

Raed Arafat, despre barbatul mort dupa ce a fost la protestul din 10 august: Cel mai probabil, a fost un episod medical separat

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a vorbit marti dimineata, in Comisia de Aparare a Camerei Deputatilor, despre decesul barbatului din Teleorman, care a participat la protestul din 10 august din Piata Victoriei, scrie.

Peste 350 de persoane au depus plngeri n dosarul violentelor de la protestul din 10 august din Piata Victoriei

Numarul persoanelor care au depus plangeri in dosarul violentelor de la protestul din 10 august din Piata Victoriei a ajuns la 351, a anuntat, luni, Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie PICCJ). Institutia precizeaza ca audierile in acest caz vor fi facute atat la sediul PICCJ, cat si la sediul Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti, potrivit News. ro.

Raed Arafat: Manipulari au fost n legatura cu protestul din 10 august, dar si la Colectiv si n perioada cu accidentul din Apuseni

Raed Arafat a declarat duminica seara, la Romania TV, ca au fost multe manipulari in legatura cu protestul din 10 august, la fel cum au fost si la Colectiv si in cazul accidentului din Apuseni, potrivit Agerpres. Nu este prima data cand am fost supusi unor asftel de dezinformari si manipulari care au impact asupra populatiei. S-a mai intamplat si in perioada Colectiv, s-a mai intamplat si in perioada cu Apuseni, s-a mai intamplat in mai multe situatii in care ne-am confruntat cu informatii pe care trebuia sa le contracaram, a spus Arafat.

Imagini de la protestul din Piata Victorie, in cel mai nou clip al lui Dani Mocanu: Ce mesaj transmite manelistul autoritatilor (VIDEO)

Marele miting al diasporei din 10 august a atras atentia si cunoscutului manelist Dani Mocanu care a preluat imagini din Piata Victoriei in cel mai recent videoclip al sau. Mai multe, acesta a realizat niste.

Ambasada Israelului, dupa ce Nicolae Bacalbasa a comparat protestul din Piata Victoriei cu conflictele din Fasia Gaza: Sa se informeze in profunzime inainte de a face comparatii nepotrivite si socante

Ambasada Israelului la Bucuresti reactioneaza dupa ce deputatul PSD Nicolae Bacalbasa a comparat protestul din 10 august din Piata Victoriei cu situatia din Fasia Gaza unde fortele de ordine impusca zeci de.

Liviu Dragnea a convocat-o pe Carmen Dan in sedinta de URGENTA, dupa audierea privind violentele jandarmilor de la protestul din 10 august

Liviu Dragnea a convocat-o la sedinta pe Carmen Dan, marti, imediat dupa audierea din Comisia de Aparare cu privire la violentele de la protestul din 10 august, scrie Antena 3. La aceeasi sedinta au mai.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )