Libnet.ro
UNICEF

13:15

Povestea omului care a inventat cel mai popular obiect de imbracaminte din istorie

Antena3 Antena3,
Povestea omului care a inventat cel mai popular obiect de imbracaminte din istorie

Levi Strauss este fondatorul primei companii producatoare de blugi Levi Strauss Co. , in 1853. Lob Straus - inainte sa isi schimbe numele - s-a nascut in landul german. continuă pe Antena3

Florina Cercel, 53 de ani de cariera. Care este cel mai mare regret

A fost, si este in continuare, una dintre cele mai frumoase femei din Romania, una dintre cele mai mari artiste ale scenei noastre, si, pentru ca noi credem ca e mai important sa apreciem valorile,.

Bistrita-Nasaud se pregateste sa intre in Cartea Recordurilor cu doua recorduri inedit: cel mai mare numar de persoane in costume populare si cel mai mare dans traditional

Bistrita-Nasaud se pregateste sa intre, pe 14 mai, de Ziua Nationala a Costumului Popular, in Cartea Recordurilor, urmand sa stabileasca doua recorduri mondiale, unul cu cel mai mare numar de persoane imbracate in costum popular si un altul cu cel mai mare numar de participanti la dans traditional.

Donald Trump, la 100 de zile de la alegeri: Cel mai nepopular presedinte pe care SUA l-a avut

Donald Trump aniverseaza 100 de zile de la preluarea mandatului cu un record negativ. El este vazut ca fiind cel mai putin popular presedinte american din istoria recenta dupa acest interval de timp. 44% dintre americani aproba actiunile lui Trump, in timp ce 54% le dezaproba, potrivit unui sondaj citat de Fox News.

Cel mai vechi feribot operational din Finlanda, o atractie a orasului Turku, a fost echipat cu doua motoare electrice

Fori, cel mai vechi feribot operational din Finlanda, a fost echipat cu doua motoare electrice si a devenit primul vehicul de transport maritim din aceasta tara care foloseste un sistem de propulsie ecologica, informeaza BBC.

Klaus Iohannis la Consiliul European pentru Brexit: Cel mai important este sa discutam despre cetatenii europeni care traiesc si muncesc in Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, inaintea inceperii lucrarilor Consiliului European de la Bruxelles, ca subiectul cel mai important privind stabilirea liniilor directoare pentru negocierile cu Marea Britanie sunt oamenii si cum le vor fi respectate drepturile, apoi banii din fondurile europene, relateaza News. ro.

Cel mai bun job din lume: ghidul Michelin angajeaza inspectori de restaurante

Ghidul Michelin a anuntat recent ca scoate la concurs un post de inspector pentru restaurantele din orasul New York. Detalii insolite despre acest loc de munca, despre care pasionatii de gastronomie spun ca reprezinta cel mai bun job din.

Economia Marii Britanii a crescut in primul trimestru cu 0,3%, cel mai slab ritm din ultimul an

Produsul intern brut PIB) al Marii Britanii a crescut in primul trimestru din acest an cu 0,3% fata de trimestrul anterior, cel mai slab ritm din ultimul an, in conditiile in care votul pro-Brexit de anul trecut incepe sa afecteze masivul sector britanic al serviciilor, potrivit datelor publicate vineri de Oficiul britanic pentru Statistici Nationale, citate de Reuters.

L'Equipe: Pep Guardiola, cel mai bun antrenor din lume - Mircea Lucescu ocupa locul 35 in acest clasament

Spaniolul Pep Guardiola, actualul manager al echipei Manchester City, este cel mai bun antrenor in activitate din fotbalul mondial, conform unui clasament stabilit de cotidianul francez L'Equipe, in care romanul Mircea Lucescu figureaza pe locul 35.

Cel mai mare showroom Lamborghini a fost deschis in Dubai: are 3 etaje si 1.800 de metri patrati

Lamborghini a inaugurat in Dubai cel mai mare showroom al retelei sale, care se intinde pe 3 etaje si are o suprafata de 1. 800 de metri patrati.

Samsung anunta cel mai bun profit trimestrial din ultimii trei ani

Samsung Electronics Co. , cel mai mare producator mondial de telefoane mobile, a raportat, ieri, cel mai bun profit trimestrial din ultimii trei ani, datorita performantelor solide ale diviziei care produce chipuri de memorie, informeaza AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )