Libnet.ro
UNICEF

17:15

Povestea supravietuitorilor de la clubul Colectiv

Antena3 Antena3,
Povestea supravietuitorilor de la clubul Colectiv

In noaptea tragediei, am renascut ca pasarea Phoenix, din cenusa. E marturia unui supravietuitor, care a scapat viu din infern. Razvan spune ca focul i-a vindecat sufletul si ca e fericit fiindca. continuă pe Antena3

Firma de artificii nu avea contract pentru spectacolul din clubul Colectiv, din seara tragediei. Ancheta scoate la lumina faptul ca un contract ar fi fost semnat abia dupa accident

Ancheta in cazul firmei care a furnizat artificiile pentru spectacolul din clublul Colectiv arata inca un aspect. O angajata din firma a spus in fata anchetatorilor, potrivit Mediafax, ca nu a existat un contract pentru aceasta prestare de servicii, si ca acest contract ar fi fost semnat dupa accident. Angajata a mai spus ca pentru folosirea artificiilor ar fi existat in prealabil numai o intelegere verbal, pe data de 29 octombrie, ]n timp ce contractul ar fi urmat sa fie semnat pe data de 31. Dupa cum se stie, tragedia din clubul Colectiv a avut loc in seara de 30 octombrie. Iata in continuare ce a declarat angajata firmei de artificii, dupa cum relateaza Mediafax.

Bilantul tragediei din clubul Colectiv a urcat la 48 de morti. Un tanar transferat la un spital din Birmingham a murit

Un tanar ranit grav in incendiul din clubul Colectiv, care fusese transferat saptamana trecuta la un spital din Birmingham, a murit marti dimineata, bilantul in urma tragediei urcand la 48 de morti, anunta Digi 24.

Apel catre institutiile de spectacol, in urma tragediei de la Clubul Colectiv

Au trecut noua zile de la tragedia produsa in Clubul Colectiv din Bucuresti, in urma careia au murit pana acum 44 de persoane. Un blog de teatru si cinema a initiat un apel catre toate institutiile de spectacol din Romania.

Victimele tragediei din Clubul Colectiv au fost comemorate in Hunedoara: a patra zi in care oamenii au iesit in strada

Zeci de oameni s-au strans si astazi in centrul municipiului Hunedoara, la mitingul prin care si-au aratat sustinerea pentru familiile victimelor din Clubul Colectiv si dorinta de schimbare a societatii. Actiuni similare au avut loc si in alte orase din judetul Hunedoara.

Doi bacauani au murit in acest weekend, in urma incendiului din clubul Colectiv din Capitala

Ionut Maior 27 de ani) din Onesti si Andra Elena Toader 30 de ani) din Bacau s-au stins sambata, in urma arsurilor grave capatate in incendiul din clubul Colectiv din Bucuresti, pe 30 octombrie. Astfel, bilantul tragediei din capitala a ajuns la 45 de morti, din care trei sunt din Bacau. Mihaela Vieru 33 de ani) din Onesti a decedat in incendiu si a fost inmormantata miercurea trecuta.

Siegfried Muresan (PMP): Le solicit lui Banicioiu si Arafat sa informeze transparent opinia publica in privinta starii reale a celor raniti la clubul Colectiv

Europarlamentarul PMP Siegfied Muresan le-a adresat, luni, doua scrisori ministrului Sanatatii, Nicolae Banicioiu, si secretarului de stat Raed Arafat, in care solicita sa se informeze cu promptitudine si in mod transparent opinia publica de fiecare data cand exista noi date despre starea persoanelor ranite in incendiul de la Clubul Colectiv.

Alexandra Dinu, mesaj impresionant dupa tragedia din clubul Colectiv. Iubirea si credinta in Dumnezeu sunt esentiale

Aflata departe de Europa, actrita Alexandra Dinu a fost marcata de tragedia de la clubul Colectiv din Bucuresti si a tinut sa transmita tuturor celor de acasa un mesaj de incurajare pe pagina ei oficiala de Facebook, Alexandra Dinu Official. In aceste vremuri grele, actrita ne indeamna sa nu ne pierdem increderea in Divinitate.

STENOGRAME Ce discutii telefonice avea dupa incendiu capitanul ISU George Matei, cel care a permis sa functioneze ilegal Clubul Colectiv

Tribunalul Militar Bucuresti a decis, marti, arestarea preventiva a capitanului George Matei si a dispus plasarea in arest la domiciliu a colegei sale, capitan Antonina Radu, in dosarul in care sunt acuzati de abuz in serviciu privind eliberarea avizelor pentru Clubul Colectiv. Cei doi ar fi facut un control la aceasta societate, insa nu au luat nicio masura, desi nu avea autorizatie.

INTERCEPTARI: Angajatul ISU arestat stia ca clubul Colectiv NU avea aviz de securitate

Capitanul George Matei, arestat preventiv pentru 30 de zile in dosarul Colectiv, a confirmat intr-o convorbire telefonica de sambata ca stia ca clubul Colectiv functiona fara aviz de securitate.

Consiliul local Alba Iulia doneaza 50.000 de lei pentru victimele incendiului din clubul Colectiv

Consiliul local Alba Iulia a decis in sedinta desfasurata luni, 9 noiembrie 2015, sa doneze suma de 50. 000 de lei, din fondul de rezerva, victimelor incendiului din clubul Colectiv. Propunerea a venit din partea primarului Mircea Hava, iar consilierii au votat in unanimitate initiativa acestuia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3109 seconds )