Libnet.ro
UNICEF

17:45

Povestile fascinante ale celor sapte mari faruri care pazesc coasta Marii Negre.Cel mai vechi far, la Tuzla. Ce semnal transmite lumina rosie fixa

Adevărul Adevărul,
Povestile fascinante ale celor sapte mari faruri care pazesc coasta Marii Negre.Cel mai vechi far, la Tuzla. Ce semnal transmite lumina rosie fixa

Zona de coasta a Romaniei este vegheata de sapte mari faruri amplasate de-a lungul tarmului Marii Negre - la Mangalia, Tuzla, Constanta, Midia, Gura Portitei, Sfantu Gheorghe si Sulina. Farurile sunt in grija Ministerului Apararii Nationale, mai exact a Fortelor Navale Romane, fiind administrate de Directia Hidrografica Maritima. continuă pe Adevărul

Povestile fascinante ale celor sapte mari faruri care pazesc coasta Marii Negre.Cel mai vechi far, la Tuzla

Zona de coasta a Romaniei este vegheata de sapte mari faruri amplasate de-a lungul tarmului Marii Negre - la Mangalia, Tuzla, Constanta, Midia, Gura Portitei, Sfantu Gheorghe si Sulina. Farurile sunt in grija Ministerului Apararii Nationale, mai exact a Fortelor Navale Romane, fiind administrate de Directia Hidrografica Maritima.

Vaslui: Sentinta celor sapte tineri, condamnati pentru viol, contestata de VICTIMA

Avocatul victimei violului in grup din Vaslui a contestat sentintele de condamnare ale celor sapte agresori, atat pe latura civila, cat si pe cea penala, intrucat victima a considerat ca pedepsele sunt prea mici.

Inspectia Judiciara cere SANCTIONAREA procurorului care nu a contestat eliberarea celor sapte violatori

Inspectia Judiciara a cerut, vineri, sanctionarea disciplinara a procurorului Ingrid Botezatu cel care nu a contestat eliberarea celor sapte tineri care sunt acuzati ca au violat o eleva din Vaslui.

Sentinta in cazul celor sapte violatori din Vaslui, contestata de avocatul victimei

Sentinta in cazul celor sapte tineri din judetul Vaslui condamnati la pedepse cuprinse intre cinci si opt ani pentru viol si sechestrare a fost contestata, miercuri, de avocatul victimei, atat pe latura.

Povestile haioase ale unui personaj ce spune ca este politist in Brasov:Ati consumat alcool? - DA, tie ti se pare ca-s treaz? - Ce ati consumat? - Diverse. /- Ce greutate aveti ? - Da ce, astia m-au adus sa ma vanda ca pe porci?

Un personaj care spune ca este politist in Brasov istoriseste pe Facebook intamplarile din activitatea sa, iar umorul si talentul de povestitor al acestuia i-au adus popularitate pe site-ul de socializare, unde pagina sa are aproape 10. 000 de like-uri. Una din povestile sale are ca personaj central un sofer gasit beat la volan, dar care isi pastrase aplombul si simtul umorului, dar mai ales, apetitul pentru abuzul in conversatie a cuvintelor cu p.

Procuror cercetat disciplinar, in cazul celor sapte violatori din Vaslui

Procurorul care nu a facut recurs si i-a lasat in libertate pe cei sapte violatori din Vaslui va fi cercetat disciplinar de Consiliul Superior al Magistraturii CSM). intre timp, violatorii din Vaslui raman.

Inspectia Judiciara cere sactionarea disciplinara a procurorului care nu a contestat punerea in libertate a celor sapte violatori din Vaslui

Inspectia Judiciara IJ) cere sanctionarea disciplinara a procurorului Ingrid Botezatu, magistratul de sedinta care nu a facut contestatie in cazul eliberarii din arest a tinerilor acuzati ca au violat o.

Topul celor mai mari companii din Nord-Vestul Romaniei

Mol Romania, Silcotub si Eaton Electro Productie sunt cele mai mari companii din zona nord-vest a Romaniei, in functie de cifra de afaceri raportata pe 2014, conform datelor oferite de platforma RisCo.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )