Libnet.ro
UNICEF

06:15

PP-DD ia fata ARD: vezi numarul de voturi in raport cu donatiile primite

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
PP-DD ia fata ARD: vezi numarul de voturi in raport cu donatiile primite

Din centralizarea a peste 95% dintre sectii, Biroul Electoral Central BEC) a constatat o prezenta la vot de 41,62% dintr-un total de 18. 414 de cetateni cu drept de vot. La nivelul Camerei Deputatilor, Uniunea Social Liberala a castigat detasat,. continuă pe Wall-Street Ro

Situatie UMILITOARE pentru ARD in Gorj. PP-DD a obtinut un scor de TREI ori mai mare decat alianta PDL-istilor

USL a obtinut in judetul Gorj toate mandatele de deputat, cu un scor de 55,14%, fiind urmat de PP-DD, care are 31,92 la suta, in timp ce ARD a obtinut doar 9,8 la suta, arata rezultatele partiale furnizate de.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Gorj: USL obtine toate mandatele de deputat; PP-DD are ...

USL a obtinut in judetul Gorj toate mandatele de deputat, cu un scor de 55,14%, fiind urmat de PP-DD, care are 31,92 la suta, in timp ce ARD a obtinut doar 9,8 la suta, arata rezultatele partiale furnizate de Biroul Electoral Judetean BEJ) dupa centralizarea voturilor din jumatate dintre sectii, potrivit Mediafax. Conform presedintelui BEJ Gorj, Madalina Lunganoiu, candidatii USL in cele sase colegii de deputat din judet au obtinut intre 52,6% si 60,98%, cel mai mare procent fiind inregistrat .

Ioan Rus (PSD) si Iacob Ridzi (PP-DD), umar la umar in Colegiul Petrosani-Petrila-Aninoasa

Ioan Rus, candidatul PSD, si Monica Iacob Ridzi, candidatul PP-DD, in Colegiul Petrosani-Petrila-Aninoasa din Hunedoara au luptat si au terminat cursa pentru un loc de deputat umar la umar, distanta dintre cei.

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2059 seconds )