Libnet.ro
UNICEF

01:05

PrayForParis: Mii de persoane ies in strada, in mai multe orase din Franta

România Liberă România Liberă,
PrayForParis: Mii de persoane ies in strada, in mai multe orase din Franta

Mii de persoane s-au adunat, spontan, sambata dupa-amiaza, la Paris si in mai multe orase franceze, in semn de solidaritate cu victimele atacurilor teroriste de vineri, soldate cu 129 de morti si 352 de raniti, dintre care 99 sunt in stare critica. continuă pe România Liberă

REVISTA PRESEI: Strada mai obtine o victorie. Traseismul politic, la un pas de a fi interzis

In ziarele de miercuri, citim despre amendamentele aduse de PNL ordonantei care a dat liber la traseism politic si aflam mai multe informatii din dosarul Gala Bute, in care Elena Udrea este acuzata de luare de mita. in continuare, citim despre o noua taxa care a fost adaugata facturii de energie si aflam ce masuri ar trebui sa ia Guvernul Ciolos ca sa atraga investitorii.

Ampla operatiune de anihilare a unor islamisti, in mai multe state europene

Saptesprezece militanti islamisti au fost arestati preventiv in mai multe state europene, fiind suspectati de implicare in activitati teroriste. Jihadistii planuiau sa dea lovitura in Norvegia pentru a-l elibera pe mollahul Krekar.

17 militanti ISLAMISTI au fost arestati preventiv in mai multe state europene

Saptesprezece militanti islamisti au fost arestati preventiv in mai multe state europene, fiind suspectati de implicare in activitati teroriste.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )