Libnet.ro
UNICEF

01:05

Predicatorul radical Abu Hamza a ajuns in Statele Unite, dupa ce a fost extradat din Marea Britanie.

România Liberă România Liberă,
Predicatorul radical Abu Hamza a ajuns in Statele Unite, dupa ce a fost extradat din Marea Britanie.

Predicatorul islamist Abu Hamza si alti doi prezumtivi teroristi extradati din Marea Britanie au ajuns sambata in Statele Unite, anunta AFP, potrivit Hotnews. Situatia altor doi suspecti extradati de asemenea din Marea Britanie, si care au calatorit cu un avion diferit, nu este pentru moment cunoscuta. Abu Hamza este acuzat in Statele Unite ca a organizat o tabara de antrenament pentru activitati islamiste in maniera al-Qaeda in Oregon si pentru implicarea sa in luarea de ostatici din Yemen, . continuă pe România Liberă

Predicatorul radical Abu Hamza a ajuns in Statele Unite, dupa ce a fost extradat din Marea Britanie

Predicatorul islamist Abu Hamza si alti doi prezumtivi teroristi extradati din Marea Britanie au ajuns sambata in Statele Unite, anunta postul de televiziune CNN, citat de AFP.

Ziarista Corina Dragotescu emigreaza in Statele Unite: Plec pentru un viitor mai bun pentru fata mea

Corina Dragotescu a anuntat joi seara, la postul de televiziune Romania TV, ca se va muta in Statele Unite, impreuna cu familia, dupa ce a castigat o viza de emigrare la Loteria Vizelor.

Statele Unite au nevoie de arme in razboiul cibernetic, afirma un general american.

Statele Unite trebuie sa dezvolte noi arme in cadrul eforturilor de a se proteja fata de atacurile cibernetice, a afirmat joi generalul Keith Alexander, director al Agentiei americane de Securitate Nationala NSA), informeaza AFP, potrivit Mediafax. Daca apararea voastra consta doar in a bloca atacuri, aceasta nu poate fi eficienta, a declarat generalul Alexander, care conduce, de asemenea, comandamentul cibernetic al armatei americane insarcinat cu aceste probleme, in timpul unui .

UPDATE Inculparile din Statele Unite nu au nimic de-a face cu spionajul - oficial rus.

UPDATE: Un oficial rus a subliniat, joi, ca inculparea in Statele Unite a unor cetateni rusi pentru exportare ilegala de tehnologii militare nu are nimic de-a face cu o activitate de spionaj, relateaza AFP, citata de Mediafax. Aceste acuzatii, pe care ni le-a transmis partea americana, sunt de natura penala, ele nu au nimic de-a face cu o activitate de spionaj, a declarat adjunctul ministrului rus al Afacerilor Externe Serghei Riabkov. Acuzatiile formulate vizeaza mai multi cetateni .

Rusia si Statele Unite trebuie sa faca mai multe decat resetarea relatiilor

Ministrul rus de externe Sergei Lavrov a declarat ca Statele Unite si Rusia trebuie sa faca mai mult decat mentinerea relatiilor la statutul de resetare, facand referire la cuvintele folosite de Barack Obama.

Islamistul radical Abu Hamza urmeaza sa compara sambata in fata unui magistrat din New York

Islamistul radical Abu Hamza urmeaza sa compara sambata in fata unui magistrat din New York, inainte de a fi pus oficial sub acuzare marti, au anuntat serviciile procurorului din New York, confirmand sosirea lui in Statele Unite, dupa extradarea din Marea Britanie, relateaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )