Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ziarista Corina Dragotescu emigreaza in Statele Unite: Plec pentru un viitor mai bun pentru fata mea

Hotnews Hotnews,
Ziarista Corina Dragotescu emigreaza in Statele Unite: Plec pentru un viitor mai bun pentru fata mea

Corina Dragotescu a anuntat joi seara, la postul de televiziune Romania TV, ca se va muta in Statele Unite, impreuna cu familia, dupa ce a castigat o viza de emigrare la Loteria Vizelor. continuă pe Hotnews

UPDATE Inculparile din Statele Unite nu au nimic de-a face cu spionajul - oficial rus.

UPDATE: Un oficial rus a subliniat, joi, ca inculparea in Statele Unite a unor cetateni rusi pentru exportare ilegala de tehnologii militare nu are nimic de-a face cu o activitate de spionaj, relateaza AFP, citata de Mediafax. Aceste acuzatii, pe care ni le-a transmis partea americana, sunt de natura penala, ele nu au nimic de-a face cu o activitate de spionaj, a declarat adjunctul ministrului rus al Afacerilor Externe Serghei Riabkov. Acuzatiile formulate vizeaza mai multi cetateni .

Statele Unite felicita Georgia pentru scrutinul legislativ istoric

Statele Unite au felicitat, marti, Georgia pentru scrutinul istoric soldat cu victoria opozitiei in fata partidului presedintelui Mihail Saakasvili, informeaza AFP.

Statele Unite felicita Georgia pentru scrutinul legislativ istoric.

Statele Unite au felicitat, marti, Georgia pentru scrutinul istoric soldat cu victoria opozitiei in fata partidului presedintelui Mihail Saakasvili, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Georgienii au dat un exemplu regiunii si intregii lumi organizand o campanie transparenta, exprimand liber drepturi democratice si insistand pe angajamentul unei tranzitii pasnice, a declarat purtatorul de cuvant al Casei Albe, Jay Carney. Presedintele georgian Mihail Saakasvili a recunoscut, marti, .

Statele Unite au nevoie de arme in razboiul cibernetic, afirma un general american.

Statele Unite trebuie sa dezvolte noi arme in cadrul eforturilor de a se proteja fata de atacurile cibernetice, a afirmat joi generalul Keith Alexander, director al Agentiei americane de Securitate Nationala NSA), informeaza AFP, potrivit Mediafax. Daca apararea voastra consta doar in a bloca atacuri, aceasta nu poate fi eficienta, a declarat generalul Alexander, care conduce, de asemenea, comandamentul cibernetic al armatei americane insarcinat cu aceste probleme, in timpul unui .

Rusia si Statele Unite trebuie sa faca mai multe decat resetarea relatiilor

Ministrul rus de externe Sergei Lavrov a declarat ca Statele Unite si Rusia trebuie sa faca mai mult decat mentinerea relatiilor la statutul de resetare, facand referire la cuvintele folosite de Barack Obama.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )