Libnet.ro
UNICEF

06:30

Prefectul judetului Maramures, eliberat din functie. Cine ii va lua locul

Adevărul Adevărul,
Prefectul judetului Maramures, eliberat din functie. Cine ii va lua locul

Vasile Moldovan a fost eliberat din functia de prefect al judetului Maramures. in locul sau nu a fost numit alt reprezentant al Guvernului in teritoriu, astfel ca subprefectul Alexandru Cosma va prelua atributiile de prefect. continuă pe Adevărul

Val de demiteri: Guvernul a eliberat din functie 28 de prefecti Cine vine in loc

Guvernul a decis in sedinta de marti schimbarea din functie a 28 de prefecti si 11 subprefecti, inclusiv prefectul municipiului Bucuresti. De asemenea, au fost numiti 13 prefecti si 2 subprefecti. Prefectii din alte cinci judete au fost schimbati la sfarsitul lunii noiembrie.

Prefectul de Prahova, Madalina Lupea, a fost eliberat din functie

Prefectul din Prahova, Madalina Lupea, a fost eliberat din functie printr-o decizie a guvernului Orban, luata in sedinta de marti, 10 decembrie. Lupea a fost demisa alaturi de alti 28 de prefecti din tara.

Carmen Ichim, prefectul judetului Buzau, a fost fi eliberata din functie

Proiectul privind incetarea exercitarii mandatului a fost adoptat de Guvern in sedinta de marti dupa-amiaza. Carmen Ichim avea informatii certe inca de ieri ca va fi schimbata, motiv pentru care a organizat o intalnire de ramas bun cu toti sefii institutiilor deconcentrate.

Gigi Petre, prefectul judetului Ialomita, a iesit la pensie incepand cu data de 10 decembrie

Gigi Petre, prefectul judetului Ialomita, s-a pensionat incepand cu data de 10 decembrie 2019, anunta independentonline. ro.

Seful Parchetului Anticoruptie de la Chisinau, suspendat din functie: Sunt ca un cine - cunosc multe, dar nu pot vorbi

Procurorul sef al Procuraturii Anticoruptie de la Chisinau, Viorel Morari, a fost suspendat luni din functie, printr-o dispozitie a procurorului general. El spune ca a atacat in instanta decizia si nu exclude ca aceasta sa aiba legatura cu reluarea urmaririi penale in cazul finantarii externe a PSRM, partidul presedintelui Igor Dodon. Sunt ca un caine. Cunosc multe, dar nu pot vorbi, a declarat Morari pentru Pro Tv Chisinau.

Sacandal de coruptie in Cehia: Premierul Andrej Babis a spus nu demisioneaza din functie, in ciuda reluarii investigatiilor

Premierul ceh Andrej Babis a spus ca nu vrea sa demisioneze din functie, in ciuda reluarii investigatiilor asupra sa. Anuntul are loc in contextulin care procurorul-sef a decis in urma cu cateva zile ca i.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )