Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prefectul de Prahova, Madalina Lupea, a fost eliberat din functie

Adevărul Adevărul,
Prefectul de Prahova, Madalina Lupea, a fost eliberat din functie

Prefectul din Prahova, Madalina Lupea, a fost eliberat din functie printr-o decizie a guvernului Orban, luata in sedinta de marti, 10 decembrie. Lupea a fost demisa alaturi de alti 28 de prefecti din tara. continuă pe Adevărul

Val de demiteri: Guvernul a eliberat din functie 28 de prefecti Cine vine in loc

Guvernul a decis in sedinta de marti schimbarea din functie a 28 de prefecti si 11 subprefecti, inclusiv prefectul municipiului Bucuresti. De asemenea, au fost numiti 13 prefecti si 2 subprefecti. Prefectii din alte cinci judete au fost schimbati la sfarsitul lunii noiembrie.

Prefectul judetului Maramures, eliberat din functie. Cine ii va lua locul

Vasile Moldovan a fost eliberat din functia de prefect al judetului Maramures. in locul sau nu a fost numit alt reprezentant al Guvernului in teritoriu, astfel ca subprefectul Alexandru Cosma va prelua atributiile de prefect.

Seful Parchetului Anticoruptie de la Chisinau, suspendat din functie: Sunt ca un cine - cunosc multe, dar nu pot vorbi

Procurorul sef al Procuraturii Anticoruptie de la Chisinau, Viorel Morari, a fost suspendat luni din functie, printr-o dispozitie a procurorului general. El spune ca a atacat in instanta decizia si nu exclude ca aceasta sa aiba legatura cu reluarea urmaririi penale in cazul finantarii externe a PSRM, partidul presedintelui Igor Dodon. Sunt ca un caine. Cunosc multe, dar nu pot vorbi, a declarat Morari pentru Pro Tv Chisinau.

Sacandal de coruptie in Cehia: Premierul Andrej Babis a spus nu demisioneaza din functie, in ciuda reluarii investigatiilor

Premierul ceh Andrej Babis a spus ca nu vrea sa demisioneze din functie, in ciuda reluarii investigatiilor asupra sa. Anuntul are loc in contextulin care procurorul-sef a decis in urma cu cateva zile ca i.

Nicolae Chitoroaga, eliberat din arest

Fostul sef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalitatii Organizate si Cauze Speciale, Nicolae Chitoroaga, a fost eliberat din arest la sfarsitul saptamanii trecute. Acesta insa are interdictia de a parasi teritoriul Republicii Moldova, transmite IPN.

Momentul in care What`s Up a devenit violent si a fost chemata politia. Ce s-a vazut cand artistul a fost scos din casa in catuse

What`s Up a comis-o din nou luni seara, cand, conform surselor, si-a agresat actuala iubita, Alice Badea. Artistul a fost acuzat de violenta domestica si de ultraj, pentru ca ar fi muscat un politist. Acesta a fost incatusat, dus la sectia de politie si audiat timp de doua ore, totul petrecandu-se in jurul orei 19:30, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )