Libnet.ro
UNICEF

01:05

Carmen Ichim, prefectul judetului Buzau, a fost fi eliberata din functie

Adevărul Adevărul,
Carmen Ichim, prefectul judetului Buzau, a fost fi eliberata din functie

Proiectul privind incetarea exercitarii mandatului a fost adoptat de Guvern in sedinta de marti dupa-amiaza. Carmen Ichim avea informatii certe inca de ieri ca va fi schimbata, motiv pentru care a organizat o intalnire de ramas bun cu toti sefii institutiilor deconcentrate. continuă pe Adevărul

Schimbari anuntate la varful Prefecturii Buzau. Carmen Ichim isi anunta intentia de a intra in politica

Prefectul judetului Buzau a marturisit intr-o conferinta de presa ca a primit, zilele trecute, informatii potrivit carora schimbarea sa si a celorlalti prefecti numiti de guvernele PSD este o chestiune de zile sau chiar de ore, in cazul unora. in acest context, Carmen Ichim a anuntat ca, in ianuarie 2020, va intra in politica.

BUZAU: 42 de primari au semnat mentinerea in functie a prefectului Carmen Ichim

Un numar de 42 de primari, dintre care trei de la PNL si 39 de la PSD, au semnat si au trimis un memoriu in care ii cer ministrului Afacerilor de Interne mentinerea in functie a lui Carmen Ichim, care a detinut postul de prefect al judetului Buzau din 2017 si pana in prezent, conform News. ro.

Prefectul judetului Maramures, eliberat din functie. Cine ii va lua locul

Vasile Moldovan a fost eliberat din functia de prefect al judetului Maramures. in locul sau nu a fost numit alt reprezentant al Guvernului in teritoriu, astfel ca subprefectul Alexandru Cosma va prelua atributiile de prefect.

Gigi Petre, prefectul judetului Ialomita, a iesit la pensie incepand cu data de 10 decembrie

Gigi Petre, prefectul judetului Ialomita, s-a pensionat incepand cu data de 10 decembrie 2019, anunta independentonline. ro.

Momentul in care What`s Up a devenit violent si a fost chemata politia. Ce s-a vazut cand artistul a fost scos din casa in catuse

What`s Up a comis-o din nou luni seara, cand, conform surselor, si-a agresat actuala iubita, Alice Badea. Artistul a fost acuzat de violenta domestica si de ultraj, pentru ca ar fi muscat un politist. Acesta a fost incatusat, dus la sectia de politie si audiat timp de doua ore, totul petrecandu-se in jurul orei 19:30, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )