Libnet.ro
UNICEF

09:30

Prefectul de Neamt a fost implicat intr-un accident rutier

Adevărul Adevărul,
Prefectul de Neamt a fost implicat intr-un accident rutier

Prefectul judetului Neamt, George Lazar 33 de ani) a fost implicat intr-un accident petrecut marti dimineata, in timp ce venea de la Roman la Piatra Neamt. Din primele informatii, masina de serviciu in care se afla, un VW Touareg a fost lovita de o masina Dacia Logan intrata in depasire in curba de la Felesti, aproape de Roman. Soferul Loganului a decedat. continuă pe Adevărul

UPDATE Prefectul de Neamt, George Lazar a fost implicat intr-un accident rutier mortal

Prefectul judetului Neamt, George Lazar 33 de ani) a fost implicat intr-un accident petrecut marti dimineata, in jurul orei 10, in timp ce venea de la Roman la Piatra Neamt. Din primele informatii, masina in care se afla, un VW Touareg a fost lovita de o masina Dacia Logan intrata in depasire inainte de o curba, aproape de Roman. Soferul Loganului a decedat.

UPDATE Prefectul de Neamt, George Lazar, a fost implicat intr-un accident rutier mortal

Prefectul judetului Neamt, George Lazar 33 de ani) a fost implicat intr-un accident petrecut marti dimineata, in jurul orei 10, in timp ce venea de la Roman la Piatra Neamt. Din primele informatii, masina in care se afla, un VW Touareg a fost lovita de o masina Dacia Logan intrata in depasire inainte de o curba, aproape de Roman. Soferul Loganului a decedat.

Prefectul de Neamt, ranit grav intr-un accident rutier in care o persoana si-a pierdut viata

Prefectul judetului Neamt, George Lazar, a fost ranit grav, marti, intr-un accident rutier produs pe DN 15D si in urma caruia o persoana si-a pierdut viata. Purtatorul de cuvant al Politiei Neamt, Elena Bulgarea, a declarat ca George Lazar a fost transportat la spitalul din Roman, de unde va fi transferat la o unitate medicala din Iasi, informeaza Mediafax.

Prefectul judetului Neamt, ranit grav intr-un accident pe DN15D.

Prefectul judetului Neamt, George Lazar, implicat, marti, intr-un accident rutier pe DN 15 D, este grav ranit si a fost transportat la spitalul din Roman, de unde va fi transferat la o unitate medicala din Iasi, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Neamt, Elena Bulgarea. --- George Lazar, prefectul de Neamt, a fost ranit, marti, intr-un accident rutier produs pe DN 15D si in urma caruia o persoana si-a pierdut viata, arata primele informatii furnizate de reprezentantii Politiei .

UPDATE. Prefectul judetului Neamt, ranit grav intr-un accident pe DN15D.

George Lazar, prefectul de Neamt, a fost ranit, marti, intr-un accident rutier produs pe DN 15D si in urma caruia o persoana si-a pierdut viata, informeaza Mediafax. Prefectul a fost transportat la spitalul din Roman, de unde va fi transferat la o unitate medicala din Iasi, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Neamt, Elena Bulgarea. George Lazar are un traumatism cranio-cerebral si va fi transportat la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi pentru investigatii suplimentare intrucat are si .

Prefectul de Neamt, ranit intr-un accident rutier in urma caruia o persoana si-a pierdut viata

UPDATE 11:48 George Lazar se afla in stare grava, fiind transportat la spitalul din Roman, de unde va fi transferat la Iasi, potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Neamt, Elena Bulgarea. Prefectul.

Un roman a murit intr-un accident rutier produs in Italia

Un roman de 25 de ani, care se deplasa pe o bicicleta, a murit in nord-estul Italiei, dupa ce a fost lovit de o masina, relateaza ANSA. Accidentul a avut loc duminica dimineata in apropierea localitatii.

Un roman A MURIT intr-un accident rutier in Italia

Un roman in varsta de 25 de ani, care se deplasa pe o bicicleta, a murit in nord-estul Italiei, dupa ce a fost lovit de o masina, relateaza site-ul agentiei ANSA, conform Mediafax. Accidentul a avut loc dumini.

Cadavrul unui barbat a fost gasit intr-o masina cuprinsa de flacari pe malul unui lac din Constanta

Trupul carbonizat al unui barbat a fost descoperit, luni, intr-un autoturism cuprins de flacari la iesirea din comuna constanteana 23 August, pe drumul spre statiunea Olimp, anchetatorii spunand ca masina,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )