Libnet.ro
UNICEF

15:30

Prefectul de Vaslui este cercetat penal pentru actiunile dispuse la Pungesti: a trimis abuziv si ilegal jandarmii sa actioneze impotriva oamenilor pasnici

Adevărul Adevărul,
Prefectul de Vaslui este cercetat penal pentru actiunile dispuse la Pungesti: a trimis abuziv si ilegal jandarmii sa actioneze impotriva oamenilor pasnici

Reprezentantii unei asociatii din Targu Mures au inaintat o sesizare in care-l acuza pe Radu Renga, prefectul de Vaslui, de abuz in serviciu in timpul protestelor de la Pungesti. Cazul este instrumentat de Serviciul pentru Investigarea Fraudelor Vaslui. continuă pe Adevărul

Prefectul de Vaslui este cercetat penal pentru actiunile dispuse la Pungesti: A trimis abuziv si ilegal jandarmii sa actioneze impotriva oamenilor pasnici

Reprezentantii unei asociatii din Targu Mures au inaintat o sesizare in care-l acuza pe Radu Renga, prefectul de Vaslui, de abuz in serviciu in timpul protestelor de la Pungesti. Cazul este instrumentat de Serviciul pentru Investigarea Fraudelor Vaslui.

Prefectul de Vaslui, CERCETAT PENAL pentru abuz in serviciu.

Prefectul de Vaslui, Radu Renga, este cercetat penal pentru abuz in serviciu, in urma manifestatiilor de la Pungesti impotriva gazelor de sist, transmite Mediafax. Radu Renga este cercetat, dupa ce o asociatie din Mures a depus o plangere potrivit careia prefectul a trimis abuziv si ilegal jandarmii sa actioneze impotriva oamenilor pasnici. Citeste si: Plangere penala la DNA impotriva primarului din Pungesti Reprezentantul Guvernului in teritoriu este acuzat de abuz in serviciu contra .

Prefectul de Vaslui, cercetat penal pentru abuz in serviciu in urma manifestatiilor de la Pungesti

Prefectul de Vaslui, Radu Renga, este cercetat penal pentru abuz in serviciu, in urma manifestatiilor de la Pungesti impotriva gazelor de sist, dupa ce o asociatie din Mures a depus o plangere potrivit careia prefectul a trimis abuziv si ilegal jandarmii sa actioneze impotriva oamenilor pasnici, transmite Mediafax.

Prefectul de Vaslui, cercetat penal pentru abuz in serviciu in urma manifestatiilor de la Pungesti

Prefectul de Vaslui, Radu Renga, este cercetat penal pentru abuz in serviciu, in urma manifestatiilor de la Pungesti impotriva gazelor de sist. O asociatie din Mures a depus o plangere potrivit careia prefectul.

Prefectul de Vaslui, cercetat penal pentru abuz in serviciu in urma manifestatiilor de la Pungesti

Prefectul de Vaslui, Radu Renga, este cercetat penal pentru abuz in serviciu, in urma manifestatiilor de la Pungesti impotriva gazelor de sist. O asociatie din Mures a depus o plangere potrivit careia .

Prefectul de Vaslui, cercetat penal in urma manifestatiilor de la Pungesti

Prefectul de Vaslui, Radu Renga, este cercetat penal pentru abuz in serviciu, in urma manifestatiilor de la Pungesti impotriva gazelor de sist, potrivit surselor de presa.

Administratorul public al judetului Prahova, urmarit penal pentru evaziune si spalare de bani

Administratorul public al judetului Prahova, Fabioara Ionescu, este urmarit penal pentru evaziune si spalare de bani, intr-un dosar in care apare numele interlopului Razvan Alexe, un apropiat al presedintelui CJ.

Un nou record pentru actiunile FP si rulaj de peste opt milioane de lei pe Rasdaq

Lichiditatea Bursei de Valori Bucuresti BVB) din a doua zi de tranzactionare a saptamanii a fost de 45,19 milioane lei 10,16 milioane euro), de aproximativ 14 ori mai mica decat cea de luni, cand rulajul a fost propulsat la 650 milioane lei 146,17 milioane euro) de operatiunea prin care Fondul Proprietatea simbol FP) a rascumparat 4,35% din actiuni pentru 600 milioane lei.

Surpriza, consola PS4 este aproape neprofitabila pentru Sony

Chiar daca cei mai multi probabil ca nu va mai aduceti aminte, la inceput, consola PS3 a celor de la Sony s-a vandut in pierdere. La fel si consola PS4, acum. Sunt incredibil de interesant de urmarit practicile unor companii precum Sony sau Microsoft cand vine vorba de lansarea noilor console PS4 si Xbox One. Cel mai noi set de informatii vizavi de consola next-gen a celor de la Sony confirma un profit infim pentru fiecare PlayStation vandut. Fiecare consola [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )