Libnet.ro
UNICEF

07:30

Premier Capital plateste 65 milioane de dolari pentru restaurantele McDonalds din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Premier Capital plateste 65 milioane de dolari pentru restaurantele McDonalds din Romania

Compania malteza Premier Capital va plati 65,33 milioane de dolari pentru preluarea operatiunilor locale ale grupului american McDonalds, tranzactie care include toate cele 67 de restaurante McDonalds din Romania, cele 19 cafenele. continuă pe Wall-Street Ro

Premier Capital preia restaurantele McDonald 's din Romania

Compania Premier Capital va plati 65,33 milioane de dolari pentru preluarea operatiunilor locale ale grupului american McDonald 's, tranzactie care include toate cele 67 de restaurante McDonald 's din Romania, cele 19 cafenele McCafe si franciza locala a McDonald 's.

Ucraina amendeaza Gazprom cu 3,47 miliarde de dolari pentru abuz de pozitie dominanta

Autoritatea pentru reglementarea concurentei din Ucraina a decis vineri sa amendeze grupul energetic rus Gazprom cu suma de 85 miliarde hryvna 3,47 miliarde de dolari), pentru abuz de pozitie dominanta pe piata de tranzit a gazelor naturale din Ucraina, informeaza Reuters.

ELCEN tatoneaza investitii de peste 200 milioane euro, pentru a construi un grup energetic nou

ELCEN discuta cu Banca Mondiala si BERD accesarea unui credit de 200 milioane euro. Banii ar urma sa fie folositi pentru constructia unui grup energetic nou. Aceasta unitate in cogenerare, cu o putere instalata de 50 MW, ar urma sa fie construita la.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2504 seconds )