Libnet.ro
UNICEF

05:45

Premiera in Franta: Cinci site-uri de Internet au fost blocate pentru apologia facuta terorismului

Antena3 Antena3,
Premiera in Franta: Cinci site-uri de Internet au fost blocate pentru apologia facuta terorismului

Accesul la cinci site-uri de internet, acuzate ca fac apologia terorismului, a fost blocat la sfarsitul saptamanii trecute in Franta, o premiera in aceasta tara, au anuntat luni surse din Ministerul de. continuă pe Antena3

VIDEOFOTO: Top 8 cele mai vechi site-uri din lume, cum au evoluat si cum arata astazi

Internetul, in urma cu 30 de ani, nu arata cum il stim noi astazi. in prezent, la fiecare ora, se inregistreaza cel putin un site, blog la nivel mondial, dar in urma cu 30 de ani, mai exact intre 15 martie 1985 si 25 martie 1986 s-au inregistrat doar 13 site-uri. Practic a fost nevoie de un an de zile ca sa existe cateva site-uri in reteaua www. Toate, la vremea respectiva, a au avut domeniul . com, cea mai veche extensie din lume si in prezent.

Hacker suspectat ca a spart mai multe site-uri ce apartin Patriarhiei Romane, prins de politisti

Un hacker, suspectat ca a spart mai multe site-uri care apartin Patriarhiei Romane in cursul anului trecut, a fost prins de politistii Directiei de Combatere a Crimei Organizate DCCO), in urma unei anchete.

Hackerul suspectat ca a spart mai multe site-uri ale Patriarhiei Romane, prins de politisti

Un hacker, suspectat ca a spart mai multe site-uri care apartin Patriarhiei Romane in cursul anului trecut, a fost prins de politistii Directiei de Combatere a Crimei Organizate DCCO), potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.

Hacker suspectat ca a spart mai multe site-uri ale Patriarhiei Romane, prins de politisti

Un hacker, suspectat ca a spart mai multe site-uri care apartin Patriarhiei Romane in cursul anului trecut, a fost prins de politistii Directiei de Combatere a Crimei Organizate DCCO), in urma unei anchete coordonate de procurorii DIICOT, potrivit unor surse judiciare.

Codurile PIN le joaca feste asiguratilor: 156 de carduri de sanatate au fost blocate deja

156 de carduri de sanatate au fost blocate, deja, in Salaj, cea mai frecventa cauza fiind introducerea gresita a codului PIN dupa activarea lor. Cardurile ar putea fi deblocate in luna aprilie, dupa ce CNAS va pune la punct un sistem in acest sens.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2431 seconds )