Libnet.ro
UNICEF

08:45

Premiera in Romania: doi specialisti de la Observatorul Astronomic din Galati au descoperit un asteroid

Adevărul Adevărul,
Premiera in Romania: doi specialisti de la Observatorul Astronomic din Galati au descoperit un asteroid

Este pentru prima data cand un asteroid este descoperit dintr-un observator astronomic din Romania, fiind o realizare integral romaneasca. continuă pe Adevărul

Doi specialisti de la Observatorul Astronomic din Galati au descoperit un asteroid nou

Este pentru prima data cand un asteroid este descoperit dintr-un observator astronomic din Romania, fiind o realizare integral romaneasca.

Jaf armat la un cazinou din Galati. Hotii au fugit cu 11.300 de lei.

Doi barbati inarmati au jefuit un cazinou din Galati, informeaza B1. Barbatii au tras mai multe focuri de arma si au plecat cu 11. 300 de lei. Stire in curs de actualizare.

Jaf armat la un cazinou din Galati. Atacatorii au fugit cu peste 11.000 de lei

Doua persoane inarmate cu cagule au jefuit un cazinou din Galati, unde au intrat cu un pistol airsoft si au tras trei focuri de arma, ei reusind sa fure peste 11. 000 de lei, din doua casete de valori, informeaza.

KFC deschide primul restaurant din Galati.

KFC deschide primul restaurant din Galati in in cel mai nou centru comercial din oras, Shopping City Galati. Am ales orasul Galati pentru ca este un centru important din sud-estul tarii, o zona in care dorim sa ne consolidam pozitia. Noul KFC a fost foarte asteptat de galateni, iar aceasta confirmare am primit-o de multe ori, prin mesajele pe care acestia ni le-au transmis pe pagina noastra de Facebook, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC. Odata cu deschiderea .

ArcelorMittal investeste doua milioane euro la combinatul siderurgic din Galati

Combinatul siderurgic ArcelorMittal Galati a investit doua milioane de euro pentru modernizarea completa a masinii de rectificat cilindri de lucru si de sprijin de la laminorul de tabla groasa numarul 2, informeaza un comunicat de presa remis redac and tiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1927 seconds )