Libnet.ro
UNICEF

07:30

Premierul aloca sase milioane de lei, din fondul de rezerva, pentru trei manastiri

Adevărul Adevărul,
Premierul aloca sase milioane de lei, din fondul de rezerva, pentru trei manastiri

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a semnat joi o Hotarare de Guvern conform careia se va aloca din fondul de rezerva bugetara suma de 6. 000 de lei pentru trei unitati de cult: Centrul Eparhial Iasi, Manastirea Nicula, din judetul Cluj, si Manastirea Tismana, din judetul Gorj, informeaza HotNews. ro. continuă pe Adevărul

Premierul a decis sa aloce sase milioane de lei, din fondul de rezerva, pentru biserici

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a semnat, joi, o Hotarare de Guvern conform careia se va aloca din Fondul de rezerva bugetara suma de 6. 000 de lei pentru trei unitati de cult: Centrul Eparhial Iasi, Manastirea Nicula, din judetul Cluj, si Manastirea Tismana, din judetul Gorj, informeaza HotNews. ro.

Premierul a decis sa aloce sase milioane de lei, din fondul de rezerva, pentru trei manastiri

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a semnat, joi, o Hotarare de Guvern conform careia se va aloca din Fondul de rezerva bugetara suma de 6. 000 de lei pentru trei unitati de cult: Centrul Eparhial Iasi, Manastirea Nicula, din judetul Cluj, si Manastirea Tismana, din judetul Gorj, informeaza HotNews. ro.

Lucrarile de constructie la maternitati, finantate din Fondul de rezerva al Guvernului

Premierul Victor Ponta a anuntat ca Guvernul va adopta, in sedinta de joi, o ordonanta de urgenta prin care lucrarile de infrastructura in sanatate pot fi finantate din Fondul de rezerva aflat la dispozitia prim-ministrului.

Guvernul aloca 192,4 milioane lei pentru organizarea prezidentialelor

Guvernul a aprobat, in sedinta de astazi, alocarea a 192,4 milioane lei in vederea pregatirii, organizarii si desfasurarii alegerilor pentru Presedintele Romaniei, ce vor avea loc in noiembrie 2014, actuala suma fiind cu peste 40 milioane lei mai mare decat cea prevazuta pentru scrutinul similar din 2009.

Arieratele inregistrate la bugetele locale: peste 200 milioane lei la 31 iulie

Platile restante de peste 90 de zile arieratele) inregistrate la bugetul general al unitatilor administrativ-teritoriale se ridicau, la finele lunii iulie 2014, la 200,29 milioane lei, in crestere cu 2,06% fata de nivelul de 196,25 milioane lei de la 31 decembrie 2013, potrivit datelor publicate de Ministerul Finantelor Publice MFP).

Guvernul a alocat 192 milioane lei pentru organizarea alegerilor prezidentiale

Guvernul a alocat in sedinta de marti, 192,4 milioane lei pentru pregatirea, organizarea si desfasurarea alegerilor pentru Presedintele Romaniei, care vor avea loc in noiembrie 2014, cu 40 milioane lei mai.

Guvernul a alocat 192,4 milioane lei pentru pregatirea, organizarea si desfasurarea alegerilor

Guvernul a alocat 192,4 milioane lei pentru pregatirea, organizarea si desfasurarea alegerilor pentru Presedintele Romaniei, informeaza Mediafax. 166,7 milioane lei au fost alocati Ministerului Afacerilor.

Guvernul suplimenteaza bugetul Ministerului Sanatatii cu 55 milioane lei

Guvernul a adoptat, in sedinta de astazi, o ordonanta de urgenta ce suplimenteaza bugetul Ministerului Sanatatii pe anul 2014 cu 55 milioane lei, suma necesara pentru gestionarea unor situatii-limita din domeniul sanatatii, in principal lucrari de reabilitare la maternitati, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Lichiditate de aproximativ 33 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 33 milioane lei 7,5 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 32 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 32 milioane lei 7,3 milioane euro).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )