Libnet.ro
UNICEF

21:30

Guvernul a alocat 192,4 milioane lei pentru pregatirea, organizarea si desfasurarea alegerilor

Antena3 Antena3,
Guvernul a alocat 192,4 milioane lei pentru pregatirea, organizarea si desfasurarea alegerilor

Guvernul a alocat 192,4 milioane lei pentru pregatirea, organizarea si desfasurarea alegerilor pentru Presedintele Romaniei, informeaza Mediafax. 166,7 milioane lei au fost alocati Ministerului Afacerilor. continuă pe Antena3

Guvernul aloca 192,4 milioane lei pentru organizarea prezidentialelor

Guvernul a aprobat, in sedinta de astazi, alocarea a 192,4 milioane lei in vederea pregatirii, organizarii si desfasurarii alegerilor pentru Presedintele Romaniei, ce vor avea loc in noiembrie 2014, actuala suma fiind cu peste 40 milioane lei mai mare decat cea prevazuta pentru scrutinul similar din 2009.

Guvernul a alocat 192 milioane lei pentru organizarea alegerilor prezidentiale

Guvernul a alocat in sedinta de marti, 192,4 milioane lei pentru pregatirea, organizarea si desfasurarea alegerilor pentru Presedintele Romaniei, care vor avea loc in noiembrie 2014, cu 40 milioane lei mai.

Cati bani aloca Guvernul pentru organizarea alegerilor prezidentiale

Executivul a alocat, in sedinta de marti, 192,4 milioane lei pentru pregatirea, organizarea si desfasurarea alegerilor pentru Presedintele Romaniei, care vor avea loc in noiembrie 2014, cu 40 milioane lei mai mult decat in 2009, relateaza Mediafax.

Cluj: CJ a aprobat garantarea creditului de 50 de milioane de lei pentru lucrari la aeroport

Consiliul Judetean CJ) Cluj a semnat, astazi, contractul de garantare a unui credit de 50 de milioane de lei pentru Aeroportul International Avram Iancu din Cluj-Napoca prin care se vor achita lucrarile executate la pista de 3. 500 de metri, potrivit unui comunicat remis redactiei.

IM: Amenzi de peste 1,4 milioane de lei, pentru munca la negru

158 de persoane care munceau la negru au fost identificate de inspectorii de munca, intre 18 si 22 august, iar amenzile aplicate se ridica la peste 1,4 milioane de lei.

Lichiditate de aproximativ 5 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 5 milioane lei 1,2 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 108 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 108 milioane lei 24,5 milioane euro).

Bistrita primeste 12 microbuze scolare si 8,5 milioane de lei pentru infrastructura

Vicepremierul Liviu Dragnea, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, a inmanat sambata, la Bistrita, cheile pentru 12 microbuze scolare de care vor beneficia unitatile administrativ-teritoriale din judetul Bistrita-Nasaud.

Amazon.com face cea mai mare achizitie din istoria sa: 970 milioane dolari pentru site-ul de jocuri video live Twitch

Gigantul Amazon. com a anuntat cea mai mare achizitie din istoria sa, urmand sa plateasca 970 milioane dolari pentru compania de live stream gaming Twitch. Informatia a surprins multa lume, mai ales ca se spunea acum cateva luni ca Twitch este in discutii avansate cu Google. Pe Twitch intra zilnic in medie 7 milioane de vizitatori unici, multi dintre ei urmarindu-i pe altii cum joaca.

Banca Mondiala a oferit granturi de 17,8 milioane de lei pentru horticultorii moldoveni

Cinci grupuri de producatori din sectorul horticol vor beneficia de granturi de investitii in cadrul componentei Facilitarea accesului la pietele de desfacere a proiectului Bancii Mondiale Agricultura Competitiva in Moldova.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2052 seconds )