Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul britanic anunta masuri aspre pentru imigranti, inainte de ridicarea restrictiilor pentru romani si bulgari: Cei care cersesc vor fi expulzati si nu se vor putea intoarce timp de 12 luni

Hotnews Hotnews,
 Premierul britanic anunta masuri aspre pentru imigranti, inainte de ridicarea restrictiilor pentru romani si bulgari: Cei care cersesc vor fi expulzati si nu se vor putea intoarce timp de 12 luni

Premierul Marii Britanii, David Cameron, a anuntat o reducere drastica a turismului pentru beneficii, spunand ca imigrantii UE nu vor mai putea sa aiba pretentii la sprijin din partea platitorilor de taxe pe termen nelimitat, scrie BBC News. continuă pe Hotnews

Premierul britanic anunta masuri aspre pentru imigranti, inainte de ridicarea restrictiilor pentru romani si bulgari: Cersetorii vor fi expulzati si nu se vor putea intoarce timp de 12 luni

Premierul Marii Britanii, David Cameron, a anuntat o reducere drastica a turismului pentru beneficii, spunand ca imigrantii UE nu vor mai putea sa aiba pretentii la sprijin din partea platitorilor de taxe pe termen nelimitat, scrie BBC News. Alte masuri anuntate de premierul conservator, sprijinit si de partenerii din coalitia aflata la guvernare: Noii imigranti nu vor primi ajutoare de somaj in primele trei luni, iar platile vor fi sistate dupa sase luni, exceptie facand situatia in care acestia au o sansa reala de a se angaja.

Premierul britanic anunta masuri aspre pentru imigranti: Cersetorii vor fi expulzati si nu se vor putea intoarce timp de 12 luni

Premierul britanic, David Cameron, a anuntat, marti seara, masuri dure impotriva asa-numitului turism pentru beneficii sociale, inainte de ridicarea restrictiiloe pentru romani si bulgari. Acesta a declarat.

Premierul britanic anunta masuri aspre pentru imigranti

Premierul Marii Britanii, David Cameron, a anuntat o reducere drastica a turismului pentru beneficii, anuntand ca imigrantii Uniunii Europene UE) nu vor mai putea sa aiba pretentii la sprijin din partea platitorilor de taxe pe termen nelimitat, relateaza BBC News.

Premierul britanic analizeaza inasprirea masurilor pentru imigranti, inainte de ridicarea restrictiilor pentru romani si bulgari

Premierul britanic David Cameron analizeaza o serie de masuri care sa impiedice imigrantii din Uniunea Europeana sa profite de ajutoarele sociale din Marea Britanie inaintea ridicarii restrictiilor pe piata muncii pentru romani si bulgari la 1 ianuarie 2014.

Premierul britanic vrea sa reduca factorii care atrag imigranti in Londra

Premierul britanic David Cameron analizeaza o serie de masuri care sa impiedice imigrantii din cadrul Uniunii Europene UE) sa profite de ajutoarele sociale din Marea Britanie inaintea ridicarii restrictiilor pe piata muncii pentru romani si bulgari la 1 ianuarie 2014.

Londra anunta masuri drastice impotriva romanilor si bulgarilor.

De parca s-ar astepta ca Marea Britanie sa fie invadata numai de cersetori din Romania si Bulgaria, premierul David Cameron anunta masuri pentru stoparea asa-numitului turism pentru beneficii sociale. Asta, in conditiile in care, de la 1 ianuarie 2014, va fi liberalizat accesul pe piata muncii in spatiul britanic pentru cetatenii celor doua tari est-europene. Masurile pe care intentioneaza sa le ia Guvernul de la Londra au fost anuntate marti de premierul Cameron intr-un interviu .

Ce planuri are premierul britanic pentru ca imigrantii din UE sa nu mai profite de tara sa

Premierul britanic David Cameron analizeaza o serie de masuri care sa impiedice imigrantii din cadrul UE sa profite de ajutoarele sociale din Marea Britanie inaintea ridicarii restrictiilor pe piata muncii pentru romani si bulgari la 1.

UE reactioneaza la restrictiile de pe piata muncii, propuse de premierul britanic David Cameron

Laszlo Andor, Comisarul European pentru ocuparea fortei de munca, afaceri sociale si incluziune a reactionat la planul propus de premierul Marii Britanii, David Cameron, privind restrictionarea beneficiilor pentru.

Victor Ponta, la Forumul ECE China: Am discutat cu reprezentantii Chinei de masuri concrete pentru facilitarea liberei circulatii si incurajarea turismului

Premierul Victor Ponta a declarat, la finalul reuniunii celor 16 premieri prezenti la Forumul Oamenilor de Afaceri China - Europa Centrala si de Est ca liderii discutat pe mai multe paliere si au agreat diferite.

Victor Ponta, la Forumul ECE China: Am discutat cu reprezentantii Chinei de masuri concrete pentru facilitarea liberei circulatii si incurajarea turismului (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, la finalul reuniunii celor 16 premieri prezenti la Forumul Oamenilor de Afaceri China - Europa Centrala si de Est ca liderii discutat pe mai multe paliere si au agreat diferite.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )