Libnet.ro
UNICEF

00:07

Premierul Ciolos a avut o convorbire telefonica cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti

Antena3 Antena3,
Premierul Ciolos a avut o convorbire telefonica cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti

Primul-ministru Dacian Ciolos a avut, vineri seara, o convorbire telefonica cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, informeaza un comunicat al Guvernului remis Agerpres. Primul-ministru l-a asigurat. continuă pe Antena3

Premierul Dacian Ciolos a vorbit la telefon cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti

Premierul Dacian Ciolos a avut, vineri seara, o convorbire telefonica cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, in discutii prim-ministrul asigurand ca Romania va continua sa sustina eforturile R. Moldova prin proiectele bilaterale de interes comun, in mod special in plan economic.

Ce a discutat Dacian Ciolos cu presedintele Republicii Moldova

Premierul Dacian Ciolos a discutat, vineri seara, la telefon cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti. Prim-ministrul l-a asigurat pe seful statului moldovean ca Romania va continua sa sustina eforturile Republicii Moldova prin proiectele bilaterale de interes comun, in mod special in plan economic, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Ambasadorul Romaniei la Chisinau: in ce conditii va acorda Romania imprumutul Republicii Moldova

Romania va acorda imprumutul de 150 de milioane de euro Republicii Moldova dupa crearea unei coalitii de guvernare de orientare proeuropeana si a unui guvern solid care sa poata gestiona banii promisi de Bucuresti pentru procesul de modernizare.

De-a baba oarba cu Justitia. De ce a schimbat premierul Ciolos trei candidati pentru Ministerul Justitiei in 12 ore

In numai 12 ore, premierul Dacian Ciolos a schimbat trei candidati pentru Ministerul Justitiei. Cristina Guseth a avut o prestatie lamentabila la audieri, Mihai Selegean a fost in carti pentru numai o ora si jumatate, apoi a fost preferata Raluca Pruna.

Liderul extremistilor din Marea Britanie, un nou atac la adresa Romaniei si Republicii Moldova

Liderul formatiunii eurosceptice UKIP, Nigel Farage, a denuntat lipsa controalelor eficiente la frontierele statelor Uniunii Europene UE). Pentru a exemplifica spusele sale, Farage a declarat ca sunt probleme la granita dintre Republica Moldova si Romania, pe unde ar putea intra teroristi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )