Libnet.ro
UNICEF

22:45

Premierul Dacian Ciolos, mesaj de ultima ora pe Facebook

Antena3 Antena3,
Premierul Dacian Ciolos, mesaj de ultima ora pe Facebook

Primele trei zile de lucru ale noului guvern au fost foarte intese si cele care vin se anunta tot asa. Am avut deja o prima sedinta de guvern in care am discutat impreuna cu echipa chestiuni de organizare si. continuă pe Antena3

Deratizarea administratiei - prioritatea asumata de catre premierul Dacian Ciolos. Care sunt obiectivele reformei administrative si de la ce situatie plecam

Reforma administratiei publice este obiectiv principal al guvernului Ciolos. Informatia a aparut odata cu primele eforturi de creare a executivului, s-a confirmat in programul de guvernare si a fost anuntata oficial astazi, la prima sedinta de guvern, de catre premierul Dacian Ciolos. Insarcinat de noul prim-ministru sa gandeasca principiile reformei administrative este vicepremierul Vasile Dancu. Deratizarea administratiei de politruci si reformarea procesului prin care o persoana poate ajunge sa lucreze in administratie reprezinta marea miza a premierului Ciolos. Pe lista masurilor noului guvern: salarizare diferentiata in administratie, in functie de performanta.

Premierul Dacian Ciolos a vorbit la telefon cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti

Premierul Dacian Ciolos a avut, vineri seara, o convorbire telefonica cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, in discutii prim-ministrul asigurand ca Romania va continua sa sustina eforturile R. Moldova prin proiectele bilaterale de interes comun, in mod special in plan economic.

Votul in Parlament pentru guvernul lui Dacian Ciolos, amanat pentru ora 12.30

Cele doua Camere ale Parlamentului urmeaza sa se reuneasca marti, la ora 12. 30, pentru a vota ministrii cabinetului Dacian Ciolos. Initial, votul era programat sa inceapa la ora 10. Pana atunci, mai sunt de audiat in comisii doi ministri propusi sa faca parte din noul guvern.

Un apel catre premierul Dacian Ciolos, vicepremierul Costin Borc, ministrul apararii Mihnea Motoc si ministrul culturii Vlad Alexandrescu

Va rog din suflet sa actionati pentru atribuirea numelui Monicai Lovinescu Bulevardului Primaverii din Bucuresti. Ar fi o mare reparatie istorica si morala. Nu fac decat sa reiau o propunere initiata impreuna cu H. Patapievici acum cativa ani. Primarul Sorin Oprescu a ignorat-o.

Dacian Ciolos: Singurele criterii pentru functiile de conducere din autoritatile de management sunt cele de competenta

Premierul Dacian Ciolos a anuntat in cadrul primei sale sedinte de Guvern ca va urmari personal cum vor fi derulate concursurile pentru functiile de conducere din autoritatile de management al fondurilor europene. Cu aceasta ocazie, transmit si acest mesaj foarte clar din partea acestui Guvern: singurele criterii pentru aceste functii vor fi cele de competenta tehnica, competenta manageriala.

Dacian Ciolos: Astazi vom adopta o Ordonanta privind organizarea ministerelor

Premierul Dacian Ciolos a anuntat modificari in structura Guvernului, in cadrul primei sedinte a noului Executiv care a inceput la ora 10.

Ce a discutat Dacian Ciolos cu presedintele Republicii Moldova

Premierul Dacian Ciolos a discutat, vineri seara, la telefon cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti. Prim-ministrul l-a asigurat pe seful statului moldovean ca Romania va continua sa sustina eforturile Republicii Moldova prin proiectele bilaterale de interes comun, in mod special in plan economic, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Probleme cu fondurile UE: Dacian Ciolos a anuntat ca a gasit Programul Operational Regional blocat, iar sistemul informatic nefunctional

Premierul Dacian Ciolos a anuntat vineri ca a gasit blocat Programul Operational Regional POR) pentru perioada de finantare 2007-2013. Probleme sunt si pentru perioada 2014-2020, sistemul informatic fiind nefunctional. Nici procedurile de acreditare nu sunt finalizate. Declaratiile au fost facute in urma unei intalniri cu comisarul european Corina Cretu. La randul sau, Corina Cretu a spus ca mai sunt doar 6 saptamani pana la 31 decembrie 2015, termenul limita pana la care Comisia Europeana mai accepta facturi pentru a fi decontate.

Dacian Ciolos: As vrea sa discutam cum facem sa folosim resursele salariale pentru a creste calitatea actului administrativ

Premierul Dacian Ciolos i-a cerut vicepremierului, ministru al dezvoltarii, Vasile Dancu, in prima sedinta de Guvern a cabinetului pe care il conduce, sa analizeze modul in care poate fi imbunatatit actul administrativ. Totodata, i-a solicitat si ministrului finantelor Anca Paliu Dragu sa analizeze cum pot fi utilizate resursele salariale pentru a creste calitatea actului administrativ.

Dacian Ciolos conduce prima sedinta de Guvern: Vom adopta o ordonanta privind organizarea ministerelor

Premierul Dacian Ciolos a convocat pentru astazi prima sedinta de Guvern, dupa ce ieri s-a ocupat de activitati de organizare, iar ceilalti ministri au avut parte de ceremoniile de predare-primire a mandatelor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )