Libnet.ro
UNICEF

15:45

Premierul Dancila, intrevedere cu secretarul american al Energiei. Ce au discutat oficialii - VIDEO

Antena3 Antena3,
Premierul Dancila, intrevedere cu secretarul american al Energiei. Ce au discutat oficialii - VIDEO

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut astazi o intrevedere cu secretarul american al Energiei, Rick Perry, in contextul vizitei de lucru in Statele Unite ale Americii. Cu acest prilej, a fost semnat Memorandumul de. continuă pe Antena3

Viorica Dancila - intrevedere cu presedintele American Jewish Committee

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut o intrevedere cu David Harris, presedintele American Jewish Committee, in contextul vizitei de lucru pe care o efectueaza in SUA, prilej cu care a reafirmat angajamentul tarii noastre pentru combaterea antisemitismului, a xenofobiei si a oricaror alte forme de manifestare a intolerantei.

Viorica Dancila, intrevedere cu Angel Gurria, secretarul general al OCDE: Ce teme au abordat cei doi oficiali (GALERIE FOTO)

Premierul Viorica Dancila a avut marti, cu ocazia vizitei de lucru in SUA, o intrevedere cu Secretarul General al Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE), Angel Gurria.

EXCLUSIV Presedintele AmCham Romania, despre vizita efectuata de premierul Dancila in SUA: Nu ne-a contactat nimeni sa facilitam o astfel de vizita. Am vrut sa se clarifice ca e vorba despre alta organizatie, de care nu am mai auzit pana acum

EXCLUSIV Ionut Simion, presedinte al Camerei de Comert Romano-Americana AmCham) a vorbit in exclusivitate pentru B1. ro despre vizita pe care o efectueaza premierul Viorica Dancila in SUA. Acesta a precizat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )