Libnet.ro
UNICEF

05:15

Premierul interimar Gabriel Oprea afirma ca va conduce Guvernul ca la armata

Antena3 Antena3,
Premierul interimar Gabriel Oprea afirma ca va conduce Guvernul ca la armata

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat ca intentioneaza sa conduca Guvernul ca la armata, cu mai putine subiecte politice si cu emiterea mai rapida a avizelor pentru acte normative. continuă pe Antena3

Premierul interimar Gabriel Oprea, in Parlament: Guvernul sustine adoptarea strategiei nationale de aparare

Premierul interimar Gabriel Oprea a avut prima iesire publica in Plenul Parlamentului. Oprea a venit in fata parlamentarilor sa sustina Strategia nationala de aparare prezentata ieri de presedintele Klaus.

Oprea: Voi conduce Guvernul ca un militar, ca la armata

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat ca intentioneaza sa conduca Guvernul ca la armata, cu mai putine subiecte politice si cu emiterea mai rapida a avizelor pentru acte normative.

Victor Ponta NU mai este, oficial, premierul Romaniei. Gabriel Oprea a fost desemnat prim-ministru interimar

Victor Ponta nu mai este, oficial, premierul Romaniei. Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier interimar pe Gabriel Oprea, dupa ce seful statului a discutat cu vicepremierul la Palatul Cotroceni mai bine de.

Rovana Plumb: Tin legatura cu Victor Ponta in ceea ce priveste principalele proiecte, dar avem incredere si in primul-ministru interimar, Gabriel Oprea

Ministrul Muncii, rovana Plumb, a declarat ca membrii guvernului vor colabora foarte bine cu Gabriel Oprea, premierul interimar, informeaza Agerpres. Avem toata increderea si lucram aproape de primul-ministru.

Rovana Plumb: Tin legatura cu Victor Ponta in ceea ce priveste principalele proiecte, dar avem incredere si in primul-ministrul interimar, Gabriel Oprea

Ministrul Muncii, rovana Plumb, a declarat ca membrii guvernului vor colabora foarte bine cu Gabriel Oprea, premierul interimar, informeaza Agerpres. Avem toata increderea si lucram aproape de primul-ministru.

Gabriel Oprea: O sa conduc Guvernul ca un MILITAR

Premierul interimar, Gabriel Oprea a declarat, marti, la Realitatea TV, ca va conduce Guvernul ca un militar.

Gabriel Oprea, despre interimat: O sa conduc Guvernul ca un militar. Vreau sa fie toate avizele foarte exacte, ca la armata

Premierul interimar Gabriel Oprea spune ca va conduce Guvernul ca la armata si ca are de gand sa ia atributiile in serios. Am birou si Palatul Victoria, si la Interne. O sa-l conduc ca un militar. Mai.

Oprea va conduce Guvernul ca un militar, ca la armata

Prim-ministrul interimar Gabriel Oprea a declarat, marti seara, la Realitatea TV, ca intentioneaza sa conduca Guvernul ca la armata, cu mai putine subiecte politice si cu emiterea mai rapida a avizelor pentru acte normative.

Gabriel Oprea: Guvernul sustine Strategia Nationala de Aparare a Tarii. Cand vorbim despre securitatea Romaniei, nu poate exista un interes superior de partid (VIDEO)

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat in plenul Parlamentului ca are convingerea ca in sedinta de marti va fi adoptata Stretegia Nationala de Aparare a Tarii, percizand ca Executivul sustine.

Gabriel Oprea isi exprima devotamentul fata de Ponta

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat marti seara, la Realitatea TV, ca sustine coalitia aflata la guvernare, dar si pe Victor Ponta, pe care il considera un prim-ministru bun.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )