Libnet.ro
UNICEF

22:30

Oprea: Voi conduce Guvernul ca un militar, ca la armata

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Oprea: Voi conduce Guvernul ca un militar, ca la armata

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat ca intentioneaza sa conduca Guvernul ca la armata, cu mai putine subiecte politice si cu emiterea mai rapida a avizelor pentru acte normative. continuă pe Wall-Street Ro

Oprea va conduce Guvernul ca un militar, ca la armata

Prim-ministrul interimar Gabriel Oprea a declarat, marti seara, la Realitatea TV, ca intentioneaza sa conduca Guvernul ca la armata, cu mai putine subiecte politice si cu emiterea mai rapida a avizelor pentru acte normative.

Premierul interimar Gabriel Oprea afirma ca va conduce Guvernul ca la armata

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat ca intentioneaza sa conduca Guvernul ca la armata, cu mai putine subiecte politice si cu emiterea mai rapida a avizelor pentru acte normative.

Premierul interimar Gabriel Oprea, in Parlament: Guvernul sustine adoptarea strategiei nationale de aparare

Premierul interimar Gabriel Oprea a avut prima iesire publica in Plenul Parlamentului. Oprea a venit in fata parlamentarilor sa sustina Strategia nationala de aparare prezentata ieri de presedintele Klaus.

Ar putea cadea Guvernul prin demisia premierului (interimar) Oprea?

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat aseara decretul de desemnare a domnului Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar al Guvernului Romaniei, pe perioada imposibilitatii exercitarii atributiilor de prim-ministru de catre domnul Victor-Viorel Ponta.

Ar putea cadea Guvernul prin demisia premierului (interimar) Oprea?

ACTUALIZARE 07:46 Decretul semnat de Iohannis, publicat in Monitorul Oficial Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat aseara decretul de desemnare a domnului Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar al Guvernului Romaniei, pe perioada imposibilitatii exercitarii atributiilor de prim-ministru de catre domnul Victor-Viorel Ponta.

Rovana Plumb: Oprea va conduce miercuri prima sedinta de guvern ca premier

Rovana Plumb, ministrul Muncii, a declarat ca Gabriel Oprea va conduce miercuri prima sedinta de guvern ]n calitate de prim-ministru interimar. Ea a mai adaugat ca ministrii au incredere in Oprea, iar proiectele incepute de Guvern in timpul conducerii lui Victor Ponta vor fi continuate.

Cu cine s-a intalnit Oprea in prima sa zi de premier interimar

Gabriel Oprea, premierul interimar al Romaniei, a venit, marti dimineata, la Guvern, si s-a intalnit Eduard Hellvig, directorul Serviciului Roman de Informatii, si cu Petre Toba, inspectorul general al Politiei Romane.

Gabriel Oprea, in prima sa zi de premier interimar, s-a intalnit cu seful SRI

Gabriel Oprea, premierul interimar al Romaniei, a venit, marti dimineata, la Guvern, si s-a intalnit Eduard Hellvig, directorul Serviciului Roman de Informatii, si cu Petre Toba, inspectorul general al Politiei Romane.

A fost desemnat premierul interimar in Republica Moldova. Cine ocupa functia

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a desemnat-o pe Natalia Gherman, ministru de externe in guvernul demisionar al lui Chiril Gaburici, sa asigure interimatul functiei de premier pana la investirea unui nou executiv, un decret prezidential fiind semnat in acest sens.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )