Libnet.ro
UNICEF

19:15

Premierul Ludovic Orban il invita la Guvern pe unul dintre cei mai populari vloggeri: Tu ma intrebi pe mine despre politica si eu te intreb pe tine despre cum sa comunic mai bine cu publicul tanar din Social Media (VIDEO)

B1 B1,
Premierul Ludovic Orban il invita la Guvern pe unul dintre cei mai populari vloggeri: Tu ma intrebi pe mine despre politica si eu te intreb pe tine despre cum sa comunic mai bine cu publicul tanar din Social Media (VIDEO)

Primul ministru, Ludovic Orban, l-a invitat la Guvern pe unul dintre cei mai cunoscutivloggeri din tara noastra, dupa ce acesta le-a atras atentia politicienilor din tara noastra asupra masurilor pe care le. continuă pe B1

Premierul Ludovic Orban: in urmatoarea perioada Romania va beneficia de finantari extrem de importante de la nivel european

Premierul Ludovic Orban a declarat joi ca Romania va beneficia in perioada urmatoare de finantare europeana care va ajuta semnificativ recuperarea economiei afectata de pandemia de coronavirus: in.

EXCLUSIV Ce avere are Tudor Chirila, unul dintre cei mai bogati artisti din Romania. Cati bani a facut din concerte

Informatii exclusive despre averea pe care o are Tudor Chirila. Este considerat unul dintre cei mai bogati artisti din Romania si pe buna dreptate. Iata cati bani a facut din concerte doar anul trecut! Cati bani a facut Tudor Chirila anul trecut Scrisoarea deschisa adresata Guvernului prin care lucratorii din industria spectacolelor cer ajutor de .

Premierul Ludovic Orban, o noua intalnire cu reprezentantii HoReCa

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, va avea miercuri o noua intalnire cu reprezentantii sectorului HoReCa, unul dintre cele mai afectate de criza COVID-19. Ludovic Orban, o noua intalnire cu.

Intrarea Romaniei in Spatiul Schengen si Planul European de Relansare Economica, discutate de premierul Ludovic Orban si Angela Merkel intr-o videoconferinta

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a avut in cursul zilei de vineri o discutie, in regim de videoconferinta, cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei. Printre subiectele abordate de cei doi in data de 27.

Angela Merkel sprijina Planul de Dezvoltare al Romaniei. Ce a discutat cancelarul Germaniei cu premierul Ludovic Orban

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a avut o convorbire in sistem de videoconferinta cu cancelarul federal al Germaniei, Angela Merkel, vineri, 27 noiembrie, iar in cadrul discutieiau fost trecute in.

LUDOVIC ORBAN: De la fostul primar general nu am primit decat adrese in care ni se cereau bani

Premierul Ludovic Orban, intrebat astazi de ce colaborarea dintre Guvern si Primaria Generala a Capitalei nu a fost la fel de eficienta si in timpul administratiei anterioare, a declarat ca de la fostul primar nu a primit decat adrese in care i se cereau bani.

Ludovic Orban a discutat cu Angela Merkel despre necesitatea intrarii Romaniei in Spatiul Schengen

Premierul Ludovic Orban a avut o discutie vineri, in sistem de videoconferinta, cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei. Printre subiectele abordate a fost si cel al intrarii Romaniei in Spatiul Schengen, iar o decizie favorabila, in cel mai scurt timp posibil, ar reconfirma statutul tarii noastre de membru deplin angajat, al Uniunii Europene, precum si contributia sa substantiala la succesul proiectului european, transmite Guvernul.

LUDOVIC ORBAN: Gazul romanesc trebuie sa ajunga in casele romanilor pentru cresterea calitatii vietii

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca gazul metan trebuie sa ajunga in cat mai multe din casele romanilor si sa conduca astfel la o crestere a calitatii vietii acestora, in acest sens Guvernul alocand peste un miliard de euro pentru infiintarea de retele de distributie a gazelor in localitatile care nu beneficiaza inca de aceste facilitati.

LUDOVIC ORBAN: Finalizarea gazoductului BRUA, o investitie extrem de importanta pentru Romania si Europa

Finalizarea gazoductului BRUA reprezinta o investitie extrem de importanta pentru Romania si pentru Europa, permitand astfel diversificarea surselor de aprovizionare cu gaz natural ale Uniunii Europene, a declarat astazi, premierul Ludovic Orban, prezent in localitatea Jupa din judetul Caras-Severin, cu prilejul incheierii lucrarilor la prima faza a acestui proiect de investitii.

LUDOVIC ORBAN, DE ZIUA BUCOVINEI: Responsabilitatea noastra este sa-i asiguram un nivel de dezvoltare in pas cu prezentul

Premierul Ludovic Orban transmite, astazi, un mesaj de Ziua Bucovinei si subliniaza responsabilitatea de a asigura acestei regiuni un nivel de dezvoltare in pas cu prezentul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2091 seconds )