Libnet.ro
UNICEF

16:30

Premierul Ludovic Orban: Viitorul primar general are nevoie de un parteneriat solid cu Guvernul (VIDEO)

B1 B1,
Premierul Ludovic Orban: Viitorul primar general are nevoie de un parteneriat solid cu Guvernul (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri in cadrul evenimentului in care liderii PNL si USR-PLUS au semnat Angajamentul pentru Bucuresti ca prin sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan la primaria. continuă pe B1

Premierul Ludovic Orban: Ultimul lucru de care are nevoie Romania acum este o noua motiune de cenzura a PSD

Romania are nevoie de un guvern stabil implicat, care sa rezolve problemele cetatenilor si sa se lupte cu toate instrumentele legale pentru a stavili raspandirea virusului si pentru relansarea economica,.

LUDOVIC ORBAN: Sunt profund nemultumit de modul in care s-au derulat mai multe proceduri de licitatie

Premierul Ludovic Orban si-a exprimat, astazi, nemultumirea cu privire la modul in care s-au derulat o serie de proceduri de licitatie, precum cea pentru tablete destinate elevilor.

Ludovic Orban, nou atac la PSD: Vrea sa lase Romania fara buget

Aflat la sediul PNL, premierul Ludovic Orban a profitat de prezenta jurnalistilor pentru a aduce o serie de atacuri asupra Partidului Social Democrat, pe care l-a acuzat ca vrea sa lase Romania fara buget. Premierul s-a referit la intentia parlamentarilor PSD de a modifica proiectul rectificarii bugetare si de a majora procentul de crestere a pensiilor de la 20% la 40 %, asa cum prevedea proiectul, inainte de pandemie.

Elevii ar putea ajunge in banci abia la 1 octombrie. Ludovic Orban, detalii despre un scenariu avansat de epidemiologi

Elevii ar putea sa mearga la scoala, fizic, incepand cu data de 1 octombrie, iar pana atunci sa faca lectii online este scenariul pe care o parte dintre medicii epidemiologi si cei infectionisti consultati de autoritati il sustin pentru inceperea in siguranta a noului an scolar. Informatia a fost confirmata de premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban: Ne propunem sa planificam cat mai bine atragerea si gestionarea fondurilor europene. Cresterea durabila nu poate fi conceputa in absenta digitalizarii (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a laudat, vineri, solidaritatea de care au dat dovada statele Uniunii Europene in lupta cu epidemia de coronavirus. Acesta a precizat apoi ca suntem in fata a numeroase provocari, in.

Guvernul decide data alegerilor parlamentare. Ludovic Orban: Data alegerilor nu poate fi decat 6 decembrie

Guvernul va adopta joi o hotarare de Guvern pentru stabilirea datei alegerilor. Premierul Ludovic Orban sustine ca data alegerilor nu poate fi decat 6 decembrie.

Ludovic Orban, depre investitia europeana pentru autostrada Sibiu-Pitesti: Este o garantie

Premierul Ludovic Orban a declarat ca investitia de 875,5 milioane de euro pentru prima etapa de constructie a autostrazii Sibiu-Pitesti este o garnatie ca va fi construita prima autostrada care va traversa Muntii Carpati.

Sedinta de Guvern. Ludovic Orban, dupa ce Comisia Europeana a aprobat investitia pentru Sibiu-Pitesti: Avem banii alocati pentru un tronson de autostrada fundamental, primul care traverseaza muntii

Guvernul Orban s-a reunit, joi seara, in sedinta, iar premierul Ludovic Orban i-a felicitat pe cei implicati in demersurile care au condus la decizia Comisiei Europene de a aprobao investitie in valoare de.

Ludovic Orban, despre demisia lui Liviu Vasilescu de la conducerea Politiei Romane: Este un gest firesc (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca demisia chestorului Liviu Vasilescu din fruntea Politiei Romane este un gest normal, iar acum este important ca in locul lui sa fie adus un profesionist care sa.

Ludovic Orban, despre profesorii nemultumiti de masurile anuntate: E necesara o adaptare, permanent trebuie sa invete. Sanatatea elevilor e in prim plan (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban adeclarat ca noul an scolar se va desfasura in conditii absolut exceptionale, din cauza epidemiei de coronavirus, iar profesorii care se plang ca nu se pot ocupa, in acelasi.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )