Libnet.ro
UNICEF

15:15

Premierul Mihai Tudose, despre incasarile la bugetul de stat

Antena3 Antena3,
Premierul Mihai Tudose, despre incasarile la bugetul de stat

Intrebat despre deficitul structural si ingrijorarea ca este in pericol ca legea salarizarii sa nu fie aplicata, premierul Mihai Tudose a dat asigurari ca nu se va intampla acest. continuă pe Antena3

Premierul Mihai Tudose, despre reforma in Justitie: O sa aflati cum va arata cand va fi gata

Premierul Mihai Tudose a vorbit in exclusivitate intr-un interviu pentru Sinteza Zilei si despre reforma din Justitie. Daca dumneavoastra credeti ca ministrul Toader a venit la Chisinau ca s.

Premierul Mihai Tudose, despre remanierea ministrului Sanatatii

Premierul Mihai Tudose a declarat sambata pentru Agerpres ca nu are in vedere nicio remaniere si ca, in cazul ministrului Sanatatii, i-a cerut doar sa gaseasca vinovatii pentru situatia.

Premierul Mihai Tudose a decis numirea a patru vicepresedinti la ANAF

Premierul Mihai Tudose a decis numirea a patru vicepresedinti, cu rang de subsecretar de stat, la nivelul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, unul dintre cei desemnati fiind fostul sef al ANAF.

POLITISTII VIN LA GUVERN: Premierul Mihai Tudose se intalneste luni cu reprezentantii Sindicatului National al Agentilor de Politie

Premierul Mihai Tudose se va intalni, luni, de la ora 11. 00, cu reprezentantii Sindicatului National al Agentilor de Politie, pentru a discuta despre drepturile si obligatiile politistilor astfel.

Premierul Mihai Tudose, la finalul vizitei la Chisinau: Avem cateva propuneri de integrare a Republicii Moldova in programul dedicat Centenarului

Premierul Mihai Tudose a precizat, vineri, la finalul vizitei la Chisinau, ca a discutat cu omologul sau moldovean, Pavel Filip, despre in cadrul discutiilor cu Centenarului Marii Uniri. Astfel, seful Executivului a afirmat ca exista deja propuneri de integrare a Chisinaului in programul dedicat evenimentului de anul viitor.

Mihai Tudose, despre proiectul de inzestrare a Armatei: Este o prioritizare, nu le putem lua pe toate

Cum va arata proiectul de inzestrare a Armatei si daca se va oferi cei 2% asa cum tara noastra a promis NATO, premierul Mihai Tudose a tinut sa precizeze ca exista un sistem de.

Surse: Premierul Mihai Tudose decide saptamana viitoare daca il demite sau nu pe ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, ar putea fi remaniat saptamana viitoare, decizia urmand sa fie luata de catre premierul Mihai Tudose, daca va fi nemultumit de raportul privind importanta informarii populatiei in cazul vaccinarii copiilor pe care i l-a cerut in sedinta de guvern de saptamana trecuta, au declarat pentru News. ro surse guvernamentale.

Premierul Mihai Tudose: Romania va ramane un avocat al Republicii Moldova pe plan international

Romania va ramane un avocat al Republicii Moldova pe plan international, a declarat premierul Mihai Tudose, la Chisinau, unde desfasoara o vizita de lucru.

UPDATE Premierul Mihai Tudose: Nu remaniez pe nimeni; i-am cerut un raport ministrului Sanatatii Florian Bodog

Premierul Mihai Tudose a declarat sambata pentru Agerpres ca nu are in vedere nicio remaniere si ca, in cazul ministrului Sanatatii, i-a cerut doar sa gaseasca vinovatii pentru situatia cu vaccinurile. Reactia premierului vine dupa ce au aparut informatii privind o posibila schimbare din functie a ministrului Sanatatii, Florian Bodog.

Premierul Mihai Tudose: Vizita la Chisinau este una simbol, de sustinere parcursul proeuropean al Republicii Moldova

Premierul Mihai Tudose a precizat, vineri, ca vizita efectuata la Chisinau este una simbol, care arata angajamentul ferm al Romaniei de a sustine parcursul proeuropean al Republicii Moldova.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )