Libnet.ro
UNICEF

13:15

Premierul Mihai Tudose, la finalul vizitei la Chisinau: Avem cateva propuneri de integrare a Republicii Moldova in programul dedicat Centenarului

România Liberă România Liberă,
Premierul Mihai Tudose, la finalul vizitei la Chisinau: Avem cateva propuneri de integrare a Republicii Moldova in programul dedicat Centenarului

Premierul Mihai Tudose a precizat, vineri, la finalul vizitei la Chisinau, ca a discutat cu omologul sau moldovean, Pavel Filip, despre in cadrul discutiilor cu Centenarului Marii Uniri. Astfel, seful Executivului a afirmat ca exista deja propuneri de integrare a Chisinaului in programul dedicat evenimentului de anul viitor. continuă pe România Liberă

Premierul Mihai Tudose: Vizita la Chisinau este una simbol, de sustinere parcursul proeuropean al Republicii Moldova

Premierul Mihai Tudose a precizat, vineri, ca vizita efectuata la Chisinau este una simbol, care arata angajamentul ferm al Romaniei de a sustine parcursul proeuropean al Republicii Moldova.

Premierul Mihai Tudose: Romania va ramane un avocat al Republicii Moldova pe plan international

Romania va ramane un avocat al Republicii Moldova pe plan international, a declarat premierul Mihai Tudose, la Chisinau, unde desfasoara o vizita de lucru.

Premierul Mihai Tudose: Lupta impotriva DNA nu e printre prioritatile mele

DNA se afla sub controlul CSM, care a trimis Inspectia Judiciara peste Laura Codruta Kovesi, sustine premierul Mihai Tudose. Lupta impotriva DNA nu e printre prioritatile mele. Ce se.

DECIZIE-BOMBA de ULTIMA ORA! Premierul Mihai Tudose L-A DEMIS

Seful ANAF, Bogdan Stan, a fost demis din functie de premierul Mihai Tudose. Premierul a numit-o pe Mirela Calugareanuin functia de presedinte,cu rang de secretar de stat, al Agentiei Nationale.

Seful ANAF, Bogdan Stan, demis de premierul Mihai Tudose

Seful ANAF, Bogdan Stan, a fost demis din functie de premierul Mihai Tudose. Premierul a numit-o pe Mirela Calugareanuin functia de presedinte,cu rang de secretar de stat, al Agentiei Nationale.

Premierul Mihai Tudose a decis numirea a patru vicepresedinti la ANAF

Premierul Mihai Tudose a decis numirea a patru vicepresedinti, cu rang de subsecretar de stat, la nivelul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, unul dintre cei desemnati fiind fostul sef al ANAF.

Noua demitere la ANAF. Premierul Mihai Tudose l-a inlocuit pe seful Antifrauda

Premierul Mihai Tudose l-a demis, joi, pe seful Directiei Antifrauda din cadrul ANAF, Marin Marius Florea.

Premierul Mihai Tudose va avea, joi, o convorbire telefonica cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker

Premierul Mihai Tudose va avea, joi, o convorbire telefonica, de la ora 11. 00, cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. Aceasta discutie apare la scurta perioada dupa vizita sefului Executivului la Bruxelles.

Premierul Mihai Tudose va discuta joi, prin telefon, cu Jean- Claude Junker, presedintele CE, la doar o saptamana dupa ce s-a intalnit cu acesta la Bruxelles

Premierul Mihai Tudose va avea joi, la ora 11. 00, o discutie telefonica cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, potrivit programului transmis de catre Guvern. Discutia va avea loc la doar o saptamana de la intrevederea pe care au avut-o cei doi la Bruxelles.

Premierul Mihai Tudose a discutat cu o delegatie din Japonia despre investitii in Romania

Premierul Mihai Tudose a prezentat atuurile pe care Romania le are pentru atragerea investitiilor nipone in cadrul unei intrevederi pe care a avut-o astazi, la Palatul Victoria, cu o delegatie condusa de ministrul de stat pentru afaceri externe in cadrul ministerului Afacerilor Externe din Japonia, Nobuo Kishi, aflat in vizita in Romania, se arata intr-un comunicat al Guvernului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )