Libnet.ro
UNICEF

11:15

Premierul Mihai Tudose, mesaj pentru Anul Nou

Antena3 Antena3,
Premierul Mihai Tudose, mesaj pentru Anul Nou

Premierul Mihai Tudose a transmis, duminica, un mesaj de Anul Nou, in care spune ca si-ar dori ca, in 2018, romanii sa aiba puterea de a transforma fiecare reusita individuala intr-una de. continuă pe Antena3

Premierul Mihai Tudose, veste proasta pentru pensionari

Romanii care asteapta pensii mai mari dupa recalcularea promisa de ministrul muncii nu vor vedea banii in urmatorii doi ani de zile. Premierul Mihai Tudose a spulberat acest vis argumentand ca.

Premierul Mihai Tudose, anunt despre evaluarea Laurei Codruta Kovesi

Prim-ministrul Mihai Tudose a declarat vineri ca nu a dorit sa stie nimic despre evaluarea procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, deoarece nu a dorit sa influenteze po.

Iohannis, Tudose si Dragnea: ce mesaje de Anul Nou au transmis romanilor cei mai importanti 3 politicieni ai tarii

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, si premierul Mihai Tudose au pus accent in mesajele de Anul Nou pe unitate si solidaritate, in timp ce Liviu Dragnea a vorbit despre zgomotul politic si realizarile programului de guvernare. Iata ce.

Care sunt cele mai comune rezolutii pentru Anul Nou si cat de greu sunt de realizat, potrivit specialistilor

Odata cu sarbatorile care se apropie de sfarsit, este timpul sa devenim seriosi si sa stabilim unele rezolutii de Anul Nou pentru 2018. Din pacate, in privinta acestora, insa, este adesea mai usor de spus decat de facut.

Premierul Tudose, in mesajul de Anul Nou: Mi-as dori ca in 2018 sa avem puterea de a transforma fiecare reusita individuala intr-una de grup

Premierul Mihai Tudose spune ca, mai presus de orice, Romania este despre noi si despre romanii care nu inceteaza nicio clipa sa creada in aceasta tara si ca si-ar dori ca in 2018, anul Centenarului Marii Uniri, sa avem puterea de a transforma fiecare reusita individuala intr-una de grup.

Mesajul de Anul Nou al premierului Tudose: Romania trebuie sa insemne mai mult decat tu sau eu, decat ei sau voi. Numai impreuna putem tine vie constiinta romaneasca

Premierul Mihai Tudose a scris duminica peFacebookca Romania trebuie sa insemne mai mult decat tu sau eu, decat ei sau voi si mi-as dori ca in anul 2018 . ) sa avem puterea de a transforma fiecare reusita individuala intr-una de grup si ca numai impreuna, uniti si solidari, putem tine vie constiinta romaneasca.

Mihai Tudose despre recalcularea pensiilor: Nu va fi gata pana in 2019, este un proces care va dura cativa ani

Recalcularea pensiilor, promisa de PSD, nu va putea fi gata pana in 2019, afirma premierul Mihai Tudose. El mai spune ca acest proces va dura cativa ani. Premierul Mihai Tudose a spus, intr-un interviu difuzat sambata de Antena 3, ca sunt 5 milioane de dosare care trebuie recalculate, iar acest proces va dura cativa ani.

Mihai Tudose, reactie dura dupa ce Liviu Dragnea i-a cerut sa fie mai calm: Nu avem autostrazi, nu avem spitale si vrem sa fim calmi! Ministrii sensibili sa isi scrie demisia!

Premierul Mihai Tudose a comentat sambata, la Antena 3, declaratiile presedintelui PSD Liviu Dragnea legate de o viitoare remaniere a guvernului. Eu cred ca cine e calm pe anumite zone, nu intelege ce se intampla. Daca vrem sa fim calmi ca nu avem autostrazi dupa 27 de ani de democratie, le urez succes celor care vor sa fie calmi. Eu nu pot sa fiu calm. N-avem spitale si vrem sa fim calmi, a afirmat premierul, adaugand ca, daca anumiti ministri s-au plans liderului PSD de temperamentul sau, acestia nu au decat sa-si scrie demisia.

Raspunsul lui Mihai Tudose pentru rezist, privind demiterea lui Tudorel Toader

Premierul Mihai Tudose a afirmat, vineri, referindu-se la cererea unor organizatii civice privind demiterea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, ca ONG-urile nu stabilesc cine face parte dintr-un Guvern.

Mihai Tudose, apel la unitate in pragul trecerii in 2018: Romania trebuie sa insemne mai mult decat tu sau eu, decat ei sau voi (FOTO)

Mesajul premierul Mihai Tudose cu ocazia trecerii in 2018 s-a bazat pe ideea de unitate si de efort comun al romanilor pentru prosperitate. Daca presedintele PSD Liviu Dragnea si-a bazat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )