Libnet.ro
UNICEF

09:15

Premierul Mihai Tudose: Rectificarea bugetara va fi facuta in luna septembrie

Antena3 Antena3,
Premierul Mihai Tudose: Rectificarea bugetara va fi facuta in luna septembrie

Rectificarea bugetara va fi facuta in luna septembrie, a declarat premierul Mihai Tudose, luni seara, la Antena 3. in septembrie, deocamdata stam bine, a declarat Mihai Tudose,. continuă pe Antena3

Ambasadorul Spaniei la Bucuresti, convocat de premierul Mihai Tudose pentru a discuta despre cazurile de romani exploatati in Peninsula Iberica

Premierul Mihai Tudose l-a convocat luni, la Palatul Victoria, pe ambasadorul Spaniei la Bucuresti, Ramiro Fernandez-Bachiller, pentru a discuta despre cazurile de romani exploatati in Spania .

Premierul Mihai Tudose a analizat cu ambasadorul R.P. Chineze in Romania perspectivele cooperarii economice

Premierul Mihai Tudose l-a primit azi, la Palatul Victoria, pe ambasadorul Republicii Populare Chineze in Romania, Xu Feihong, intrevederea fiind axata pe proiecte de interes comun in plan economic si pe perspectivele de concretizare a colaborarii pe aceste proiecte, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei de catre Guvern.

Premierul Mihai Tudose si Ministerul Finantelor nu se pun de acord cu plata CAS: Contributiile sociale, suportate integral de angajat, dar retinute si achitate de angajator

Contributiile de asigurari sociale CAS) vor fi platite, de la 1 ianuarie 2018, de catre angajat, insa obligatia stabilirii, retinerii si platii acestora catre bugetele de asigurari sociale va reveni, in continuare, angajatorului, a precizat, intr-un comunicat, Ministerul Finantelor. Pe de alta parte, premierul Tudose a anuntat, acum doua zile, ca plata contributiilor ramane pe modelul actual.

Tudose spune ca rectificarea bugetara va avea loc in septembrie: Deocamdata suntem bine

Premierul Mihai Tudose a afirmat, luni, la Antena 3, ca rectificarea bugetara va avea loc in luna septembrie, dupa ce alti ministri ai Cabinetul sau spuneau ca ea va avea loc in luna august, precizand ca deocamdata suntem bine, dar ca probabil va mai avea loc o rectificare spre finalul anului, pentru corectii.

Mihai Tudose, interviu inregistrat la Antena 3: Nu o sa dam nicio ordanta peste noapte/ Cei care isi depun dosarul de pensie vor putea alege/ Facem santiere, porturi...am dat drumul la investitii

Antena 3 difuzeaza la aceasta ora un interviu inregistrat cu premierul Mihai Tudose. Premierul spune ca nu se va da 'peste noapte' o Ordonanta de Urgenta pentru pensiile speciale, iar aceasta nu se va aplica imediat ci dupa o luna de zile astfel incat cei care vor sa isi depuna dosarul de pensionare sa o poata face in forma dorita. emisiunea este in desfasurare.

Mihai Tudose, interviu inregistrat la Antena 3: Nu o sa dam nicio ordonanta peste noapte/ Cei care isi depun dosarul de pensie vor putea alege/ Domnul Daea este premiantul Europei

Antena 3 a difuzat luni seara un interviu inregistrat cu premierul Mihai Tudose. Premierul spune ca nu se va da 'peste noapte' o Ordonanta de Urgenta pentru pensiile speciale, iar aceasta nu se va aplica imediat ci dupa o luna de zile astfel incat cei care vor sa isi depuna dosarul de pensionare sa o poata face in forma dorita. Premierul sustine ca actualul guvern a facut si investitii in infrastructura si, 'chiar daca nu pot termina toata treaba, vor sa reinstaureze normalitatea in tara'. Despre fondurile europene: Domnul Daea este premiantul Europei la atragerea de fonduri europene. dincolo de toate glumele facute. Despre 'manualul de sport': E o gluma.

Mihai Tudose, la Antena 3: Nu o sa dam nicio ordonanta peste noapte/ Cei care isi depun dosarul de pensie vor putea alege/ Daea, premiantul Europei

Antena 3 a difuzat luni seara un interviu inregistrat cu premierul Mihai Tudose. Premierul spune ca nu se va da 'peste noapte' o Ordonanta de Urgenta pentru pensiile speciale, iar aceasta nu se va aplica imediat ci dupa o luna de zile astfel incat cei care vor sa isi depuna dosarul de pensionare sa o poata face in forma dorita. Premierul sustine ca actualul guvern a facut si investitii in infrastructura si, 'chiar daca nu pot termina toata treaba, vor sa reinstaureze normalitatea in tara'.

Turcan: La rectificarea bugetara se vor taia bani de la Educatie. Universitatile vor ramane fara burse si salarii

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a scris duminica, pe Facebook, ca la rectificarea bugetara din luna august se vor taia masiv bani de la Ministerul Educatiei, astfel ca majoritatea universitatilor vor ramane fara fonduri pentru burse, salarii si cercetare, ceea ce este o aberatie.

Care este ultima carte pe care a citit-o Mihai Tudose. Cum raspunde premierul la intrebarea: De ce sunteti asa incruntat?

Premierul Mihai Tudose a acordat un interviu pe fuga pentru Antena 3 in care a vorbit despre carti, muzica, dans, vacanta, Star Trek, Liviu Dragnea si Victor Ponta.

Mihai Tudose vrea sa introduca vaccinarea obligatorie

Premierul Mihai Tudose a declarat ca vaccinarea trebuie sa fie obligatorie prin lege. intr-un interviu la Radio Romania Actualitati, premierul a spus ca vinovati pentru situatia tragica din.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )