Libnet.ro
UNICEF

15:00

Tudose spune ca rectificarea bugetara va avea loc in septembrie: Deocamdata suntem bine

Adevărul Adevărul,
Tudose spune ca rectificarea bugetara va avea loc in septembrie: Deocamdata suntem bine

Premierul Mihai Tudose a afirmat, luni, la Antena 3, ca rectificarea bugetara va avea loc in luna septembrie, dupa ce alti ministri ai Cabinetul sau spuneau ca ea va avea loc in luna august, precizand ca deocamdata suntem bine, dar ca probabil va mai avea loc o rectificare spre finalul anului, pentru corectii. continuă pe Adevărul

Premierul Mihai Tudose: Rectificarea bugetara va fi facuta in luna septembrie

Rectificarea bugetara va fi facuta in luna septembrie, a declarat premierul Mihai Tudose, luni seara, la Antena 3. in septembrie, deocamdata stam bine, a declarat Mihai Tudose,.

Turcan: La rectificarea bugetara se vor taia bani de la Educatie. Universitatile vor ramane fara burse si salarii

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a scris duminica, pe Facebook, ca la rectificarea bugetara din luna august se vor taia masiv bani de la Ministerul Educatiei, astfel ca majoritatea universitatilor vor ramane fara fonduri pentru burse, salarii si cercetare, ceea ce este o aberatie.

Raluca Turcan: la rectificarea bugetara se vor taia bani de la Educatie. Universitatile vor ramane fara bani de salarii si burse

La rectificarea bugetara din august se vor taia masiv bani de la Ministerul Educatiei, astfel ca majoritatea universitatilor vor ramane fara fonduri pentru burse, salarii si cercetare, a scris duminica pe Facebook prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan .

Un an si noua luni de la cumplita tragedie din club Colectiv. Un eveniment de comemorare va avea loc duminica

Cei care doresc sa aprinda o lumanare in memoria victimelor incendiului de la Clubul Colectiv vor putea sa o faca de duminica seara pana luni dimineata, cand va avea loc un eveniment.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )