Libnet.ro
UNICEF

20:15

Premierul Mykola Azarov: Nimeni nu a invitat Ucraina sa adere la Uniunea Europeana

Hotnews Hotnews,
 Premierul Mykola Azarov: Nimeni nu a invitat Ucraina sa adere la Uniunea Europeana

Premierul ucrainean Mykola Azarov a calificat fara sens sondajele de opinie efectuate in ultimul timp pe tema aderarii tarii sale la Uniunea Europeana, declarand transant ca nimeni nu a invitat Ucraina sa adere la UE, a relatat agentia de presa Itar-Tass, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Premierul Ucrainei, Mykola Azarov : Nimeni nu invita Ucraina sa adere la Uniunea Europeana.

Nimeni nu invita Ucraina sa adere la Uniunea Europeana, a scris pe pagina sa de facebook premierul Ucrainei, Mykola Azarov, relateaza Agerpres, citand agentia rusa ITAR-TASS. Declaratia vine in contextul nenumaratelor sondaje efectuate in tara asta care arata cati dintre cetateni au afinitati fata de UE si cati doresc apropierea de Rusia. La momentul actual, se desfasoara o multitudine de cercetari sociologice ale caror rezultate sunt analizate in diverse conferinte de presa si .

Premierul Ucrainei : Nimeni nu invita Ucraina sa adere la Uniunea Europeana.

Nimeni nu invita Ucraina sa adere la Uniunea Europeana, a scris pe pagina sa de Facebook premierul Ucrainei, Mykola Azarov, relateaza Agerpres, citand agentia rusa ITAR-TASS. Declaratia vine in contextul nenumaratelor sondaje efectuate in tara asta care arata cati dintre cetateni au afinitati fata de UE si cati doresc apropierea de Rusia. La momentul actual, se desfasoara o multitudine de cercetari sociologice ale caror rezultate sunt analizate in diverse conferinte de presa si .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )