Libnet.ro
UNICEF

23:15

Premierul Ponta anunta ca se retrage de la conducerea PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul Ponta anunta ca se retrage de la conducerea PSD

ACTUALIZARE 20:02 Plumb: Ponta nu demisioneaza din functia de presedinte, este o retragere temporara Presedintele interimar PSD Rovana Plumb a declarat, duminica, ca premierul Victor Ponta nu demisioneaza din funtea PSD, fiind vorba doar de o retragere temporara din fruntea partidului. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta anunta ca se retrage de la sefia PSD

Premierul Victor Ponta a anuntat duminica, printr-o scrisoare adresata liderilor PSD, pe care a postat-o pe pagina sa de Facebook, ca a luat decizia de a nu mai ocupa nicio functie de conducere in partid pana la momentul in care isi va demonstra nevinovatia fata de acuzatiile care ii sunt aduse in justitie. Ponta subliniaza insa ca va ramane in fruntea Guvernului. UPDATE: Presedintele interimar PSD Rovana Plumb a precizat ca, fiind vorba de o prelungire a interimatului, conform statutului, ea va fi presedinte interimar al social-democatilor pana la urmatorul congres al partidului, stabilit pentru anul viitor.

Tariceanu: Respectam decizia lui Victor Ponta de a se retrage de la conducerea PSD. Coalitia merge mai departe

Copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca decizia lui Victor Ponta de a se retrage de la conducerea PSD pana cand isi va demonstra nevinovatia in fata justitiei este una care trebuie.

Alina Gorghiu, despre retragerea lui Victor Ponta de la sefia PSD: O diversiune menita sa atenueze presiunea opiniei publice. Premierul inceaca sa castige timp (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat duminica intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii XPress, de pe B1 TV ca prin faptul ca a anuntat ca se retrage de la conducerea PSD, Victor ponta inc.

Alina Gorghiu, despre retragerea lui Victor Ponta de la sefia PSD: O diversiune menita sa atenueze presiunea opiniei publice. Premierul incearca sa castige timp (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat duminica intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii XPress, de pe B1 TV ca prin faptul ca a anuntat ca se retrage de la conducerea PSD, Victor ponta inc.

Rovana Plumb: Ponta e un lider politic incontestabil. Decizia sa de a se retrage de la conducerea PSD arata preocuparea pentru partid, pentru guvernare si pentru a-si demonstra nevinovatia (VIDEO)

Rovana Plumb, presedintele interimar al PSD,a avut o interventie telefonica pentru B1 TV, in cadrul emisiunii X-Press, moderata de Sabin Orcan. Ea a vorbit despre decizia lui Victor Ponta de a se retrage de la.

Miscare disperata a lui Ponta: Se retrage de la sefia PSD

Premierul Victor Ponta a anuntat duminica, printr-o scrisoare adresata liderilor social-democrati si postata pe Facebook, decizia de a nu mai ocupa nicio functie de conducere in PSD pana in momentul in care isi va demonstra nevinovatia fata de acuzatiile care ii sunt aduse in justitie.

Reactia lui Tariceanu la demisia lui Ponta de la sefia PSD

Presedintele Senatului, Cali Popescu Tariceanu, a declarat, duminica, ca retragerea premierului Victor Ponta de la conducerea PSD nu are cum sa afecteze buna functionare a coalitei de guvernare, iar acesta se bucura de tot sprijinul ALDE.

Ponta anunta ca Guvernul AMANA majorarea indemnizatiilor la demnitari

Guvernul va amana majorarea indemnizatiilor pentru demnitari, a anuntat premierul Ponta, spunand ca el nu a fost de acord cu aceasta crestere, ca stia insa ca masura este agreata si de presedintele Klaus.

Victor Ponta anunta ca Guvernul amana majorarea indemnizatiilor pentru demnitari, dupa afirmatiile lui Dan Mihalache

Guvernul va amana majorarea indemnizatiilor pentru demnitari, a anuntat premierul Ponta, sustinand ca el nu a fost de acord cu aceasta crestere, insa stia ca masura ar fi agreata si de presedintele Klaus Iohannis, dar ca l-a auzit, la tv, pe seful Cancelariei prezidentiale infirmand acest fapt. Ponta a intervenit cu acest anunt intr-o emisiune a postului B1 TV, dupa ce, in aceeasi emisiune, seful Cancelariei prezidentiale, Dan Mihalache, a afirmat ca nu presedintele Iohannis este cel care i-a cerut premierului interimar Gabriel Oprea sa majoreze indemnizatiile demnitarilor, potrivit Mediafax.

Victor Ponta se RETRAGE de la sefia PSD

Victor Ponta a anuntat, duminica, pe pagina sa de Facebook, ca se retrage din functia de presedinte al PSD, nu si de la sefia Guvernului. Retragerea din functie este valabila pe perioada cercetarilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )