Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rovana Plumb: Ponta e un lider politic incontestabil. Decizia sa de a se retrage de la conducerea PSD arata preocuparea pentru partid, pentru guvernare si pentru a-si demonstra nevinovatia (VIDEO)

B1 B1,
Rovana Plumb: Ponta e un lider politic incontestabil. Decizia sa de a se retrage de la conducerea PSD arata preocuparea pentru partid, pentru guvernare si pentru a-si demonstra nevinovatia (VIDEO)

Rovana Plumb, presedintele interimar al PSD,a avut o interventie telefonica pentru B1 TV, in cadrul emisiunii X-Press, moderata de Sabin Orcan. Ea a vorbit despre decizia lui Victor Ponta de a se retrage de la. continuă pe B1

Rovana Plumb: Ponta nu va demisiona de la Guvern. Sunt convinsa ca e nevinovat

Premierul Victor Ponta nu va renunta si la sefia Guvernului, dupa ce si-a anuntat retragerea de la sefia PSD, a spus, duminica, Rovana Plumb. Ministrul Muncii a spus ca ea crede in nevinovatia.

VIDEO Rovana Plumb: Victor Ponta nu demisioneaza din functia de presedinte, este o retragere temporara/ Nu exista posibilitatea ca el sa se retraga si de la Guvern/ Decizia privind Congresul PSD ar trebui luata dupa hotararea instantei in cazul sau

Presedintele Consiliului National al PSD, Rovana Plumb, a declarat la Antena 3 ca Victor Ponta a luat decizia de a renunta la functia de conducere din partid pentru a-si putea demonstra nevinovatia si a precizat ca nu exista varianta ca premierul sa se retraga din fruntea Guvernului, pentru ca acest lucru ar genera o criza politica majora. Presedintele interimar PSD Rovana Plumb a declarat ulterior, la postul Romania TV, ca Ponta nu demisioneaza din fruntea PSD, fiind vorba doar de o retragere temporara din fruntea partidului. Gabriela Firea: Ponta va continua sa participe la sedintele conducerii PSD. Prioritatea noastra este sa continuam cu el premierDaniel Savu: Victor Ponta nu a demisionat. Pentru PSD nu este necesar un Congres pana cand situatia dlui Ponta nu se va clarificaSorin Grindeanu: Era normal ca Ponta sa se retraga. Ar trebui sa fie un congres in toamna.

Rovana Plumb, despre retragerea lui Ponta: Arata preocuparea lui fata de partid si de a-si arata nevinovatia

Rovana Plumb, cea care i-a tinut locul lui Ponta la sefia PSD, a declarat, duminica, faptul ca stia ca premierul se va retrage de la sefia PSD, dar spune ca este de inteles sa nu se renunta la fotoliul de la.

Reactii in LANT ale politicienilor. Ce spune Rovana Plumb despre salariile demnitarilor

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat, vineri, ca au fost informati ca exista o decizie presedinte-premier interimar de a adopta aceasta masura mai rapid.

Rovana Plumb: imbunatatirea calitatii asistentei sociale din Romania cu ajutorul fondurilor europene, o prioritate a Guvernului

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat ca imbunatatirea calitatii asistentei sociale din Romania cu ajutorul fondurilor europene constituie o prioritate a Guvernului, scrie Agerpres. in cadrul unei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )