Libnet.ro
UNICEF

21:30

Premierul Ponta: Guvernul are probleme cu incasarile la buget

Antena3 Antena3,
Premierul Ponta: Guvernul are probleme cu incasarile la buget

Premierul Victor Ponta a declarat ca Guvernul are probleme cu incasarile la buget, in primul rand ca urmare a reorganizarii ANAF. Primul ministru spera ca noul Cod al insolventei va combate evaziunea fiscala. continuă pe Antena3

Presedintele Basescu si premierul Ponta participa marti la sedinta CSAT

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta vor participa la Consiliul Suprem de Aparare a Tarii care se reuneste marti la ora 15:00. Organizat la Palatul Cotroceni, consiliul va avea ca teme de dezbater.

Ponta: Avem probleme cu incasarile la buget

Guvernul are probleme cu incasarile la buget, in primul rand ca urmare a reorganizarii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), a declarat, astazi, premierul Victor Ponta.

Victor Ponta: Guvernul USL functioneaza foarte bine. Au aparut sincope in USL, as dori sa le rezolvam

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, ca Guvernul USL functioneaza foarte bine, el admitand ca in Uniune au aparut sincope, dar doreste ca ascestea sa fie rezolvate. Guvernul USL.

Ponta: Guvernul USL functioneaza foarte bine, restul e cancan.

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, la RTV, ca Guvernul USL functioneaza foarte bine, el admitand ca in Uniune au aparut sincope, dar doreste ca ascestea sa fie rezolvate, transmite Mediafax. Guvernul USL functioneaza foarte bine, a spus Ponta, mentionand ca este multumit de toti ministrii. El a mentionat ca doreste rezolvarea sincopelor aparute in USL. Ca au aparut sincope in USL, as dori sa le rezolvam, mai spus Ponta. Intrebat despre declaratiile lui Ilie Sarbu .

Ponta: Guvernul USL functioneaza foarte bine. Au aparut sincope in uniune, as dori sa le rezolvam

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, ca Guvernul USL functioneaza foarte bine, el admitand ca in Uniune au aparut sincope, dar doreste ca ascestea sa fie rezolvate. Guvernul USL.

Premierul Ponta l-a mutat pe secretarul general al Ministerului Agriculturii la Activitati Nucleare

Premierul Victor Ponta l-a mutat pe secretarul general al Ministerului Agriculturii, Daniel Ionescu, in functia de secretar general al Comisie Nationale pentru Controlul Activitatilor Nucleare CNCAN), potrivit deciziilor publicate luni in Monitorul Oficial.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )