Libnet.ro
UNICEF

12:16

Premierul Ponta, in Turcia, pentru a se opera la genunchi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Premierul Ponta, in Turcia, pentru a se opera la genunchi

Premierul Victor Ponta se afla in Turcia, pentru a se opera la genunchiul stang, la care s-a accidentat in urma unui meci de baschet, afirma surse oficiale. continuă pe Wall-Street Ro

Surse: Premierul Victor Ponta se afla in Turcia, pentru a se opera la genunchi

Premierul Victor Ponta se afla in Turcia, pentru a se opera la genunchiul stang, la care s-a accidentat in urma unui meci de baschet, au declarat surse oficiale pentru Mediafax.

Premierul Ponta, intrebat daca va face si el un gest de onoare ca Ioan Rus si va demisiona: Dar eu ce-am facut?

Premierul Ponta a fost intrebat de o jurnalista daca va face si el un gest de onoare ca ministrul demisionar al Transporturilor Ioan Rus si daca isi va demisia, Ponta intreband initial ce a facut, iar.

Gabriel Oprea a preluat, TEMPORAR, atributiile premierului Ponta

Vicepremierul Gabriel Oprea, vicepremier in Guvernul Ponta, a preluat, luni, atributiile premierului Victor Ponta dupa ce acesta s-a internat, luni, in Turcia pentru a se opera la genunchi.

Surse: Premierul Ponta s-a internat la o clinica a familiei Erdogan

Premierul Victor Ponta a ales sa nu se opereze in Romania in urma unui accident la genunchi, ci sa apeleze la serviciile unui spital privat din Istanbul. Vizita sa in Turcia este invaluita in mister, informatiile transmise pe canale oficiale lipsind cu desavarsire.

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )