Libnet.ro
UNICEF

16:15

Premierul sarb a discutat cu Ponta despre importul de gaze din regiunea Marii Negre

Antena3 Antena3,
Premierul sarb a discutat cu Ponta despre importul de gaze din regiunea Marii Negre

Premierul sarb Aleksandar Vucic a declarat joi ca a discutat cu omologul sau roman, Victor Ponta, despre posibilitatea ca Serbia sa importe gaze naturale din portiunea romaneasca a Marii Negre, potrivit. continuă pe Antena3

Ce tara vrea sa importe gaze din Romania

Serbia vrea sa importe gaze naturale, dn portiunea romaneasca a Marii Negre, a declarat, joi, premierul sarb Aleksandar Vucic in urma unei discutii cu omologul sau roman, Victor Ponta,informeaza Mediafax.

Ponta, despre colaborarea cu Iohannis: Oamenii se vor obisnui. Daca timpul trece, PSD castiga alegerile din 2016

Premierul Victor Ponta a declarat joi, intr-un interviu pentru Jurnalul National, ca doreste ramanerea la guvernare si colaborarea cu presedintele Klaus Iohannis. Totodata, el si-a exprimat convingerea ca, astfel, PSD ar putea castiga alegerile parlamentare din 2016.

Ponta, despre atentatul de la Charlie Hebdo: Libertatea de exprimare nu poate fi niciodata ingradita prin acte de violenta. Dar trebuie si responsabilitate

Premierul Victor Ponta sustine ca libertatea presei nu poate fi ingradita prin violenta, dar ca exista sensibilitati protejate legal si in anumite situatii trebuie sa existe responsabilitate, adaugand ca francezii ar trebui sa se gandeasca cum au reusit ei sa asimileze comunitati.

Ponta, despre vila de protocol a cetateanului Basescu

Victor Ponta, referindu-se la vila de protocal care trebuie acordata fostului presedinte Traian Basescu, a declarat ca nu vrea, ca prim-ministru, sa se ocupe de problemele locative ale unui cetatean si ca va ruga SGG sa comunice pe aceasta tema. Sambata, Ponta a apreciat ca Traian Basescu o sa isi aleaga, pana la urma, o locuinta din ce mai are RA-APPS, adaugand ca fostul presedinte este un client foarte cusurgiu.

Moise Guran, despre infrastructura rutiera din Romania: Politicienii nu stiu cum sa faca mai mult decat cinci centuri ocolitoare

Povestea fara sfarsit a infrastructurii rutiere din Romania s-a centrat, in ultima perioada, pe discutia privind costurile exorbitante pe care le-ar presupune construirea unei autostrazi pe Valea Prahovei. Din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )