Libnet.ro
UNICEF

10:00

Premierul Sorin Grindeanu: Guvernul nu sustine amendamentele la legea gratierii din Comisia juridica a Senatului, dar suntem deschisi la idei bune

România Liberă România Liberă,
Premierul Sorin Grindeanu: Guvernul nu sustine amendamentele la legea gratierii din Comisia juridica a Senatului, dar suntem deschisi la idei bune

Prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, a declarat, joi, la Ierusalim, ca Guvernul nu sustine amendamentele la legea gratierii adoptate de Comisia juridica a Senatului, precizand insa ca Executivul este deschis la anumite idei bune. continuă pe România Liberă

Anuntul de ultima ora facut de premierul Sorin Grindeanu despre legea gratierii

Guvernul sustine legea gratierii in forma propusa initial, afirma premierul Sorin Grindeanu, precizand ca nu sustine amendamentele adoptate miercuri de Comisia juridica a Senatului. Am mai.

Premierul Sorin Grindeanu, noi numiri in Guvern

Premierul Sorin Grindeanu a efectuat noi numiri in cadrul Guvernului. Cele doua schimbari vizeaza Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Anteprenoriat si Agentia Domeniilor.

VIDEO. Cum arata locul preferat de pescuit al sefului PSD. Aici s-ar fi fotografiat Liviu Dragnea si premierul Sorin Grindeanu cu stiucile prinse

Liviu Dragnea a postat pe contul sau de Facebook, in urma cu mai mult de o luna, fotografii in care aparea alaturi de premierul Sorin Grindeanu in timp ce isi etalau capturile prinse intr-o partida de pescuit. Jurnalistii de la HotNews au cautat locul in care cei doi au pescuit, si au gasit ca lacul se afla langa Dunare, in sudul judetului Teleorman.

Sorin Grindeanu: Nu sustin amendamentele votate de senatorii juristi la Legea gratierii

Guvernul sustine legea gratierii in forma propusa initial, afirma premierul Sorin Grindeanu, precizand ca nu sustine amendamentele adoptate miercuri de Comisia juridica a Senatului. Am mai.

Premierul Sorin Grindeanu se delimiteaza de decizia luata, miercuri, de Comisia Juridica de a gratia mai multe fapte de coruptie: Repet ca Guvernul sustine legea gratierii in forma propusa initial

Prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, a reiterat ca Executivul nu sustine modificarile adoptate, miercuri, de Comisia Juridica a Senatului in privinta gratierii faptelor de coruptie, printre care si infractiunea de luare de mita.

Protest fata de legea gratierii in Piata Victoriei

ACTUALIZARE 20:55 Aproximativ 800 de persoane protesteaza in acest moment fata de decizia Comisiei Juridice din Senat care a votat, astazi, gratierea unor fapte de coruptie. Au aparut pancarte pe care scrie nesimtitilor, dar si am avut o zi superba, pana ati votat!. *ACTUALIZARE 20:43 Aproximativ 600 de persoane protesteaza in acest moment in Piata Victoriei, iar nuaarul protestatarilor continua sa creasca. *ACTUALIZARE 19:43 Sute de oameni potesteaza in Piata Victoriei *ACTUALIZARE 19:35 Turcan: PNL a preluat amendamentele si nemultumirile sindicatelor la legea salarizarii *ACTUALIZARE 19:30 USR: Sustinem protestele fata de gratierea coruptilor *ACTUALIZARE 19:21 Predoiu: Votul din Comisia juridica a Senatului - scandalos *ACTUALIZARE 18:48 Sorin Grindeanu: Guvernul sustine legea gratierii in forma propusa initial *ACTUALIZARE 17:45 Traian Basescu: Eu as vrea sa avem o clasa politica libera ----- Comisia juridica a Senatului a adoptat astazi, cu 5 voturi pentru PSD si ALDE) si 3 impotriva PNL, USR si UDMR) amendamentele propuse de senatorii Traian Basescu, Serban Nicolae si Liviu Brailoiu la proiectul de Lege privind gratierea, prin care cei condamnati la inchisoare cu executare pentru dare sau luare de mita, trafic de influenta sau cumparare de influenta urmeaza sa fie gratiati sub rezerva achitarii prejudiciului.

Proteste si in Sibiu, Cluj, Constanta si Brasov fata de amendamentele la Legea gratierii

Zeci de persoane, care s-au mobilizat pe Facebook, s-au adunat, miercuri seara, in pietele centrale din Sibiu, Cluj-Napoca, Brasov si Constanta, pentru a protesta fata de amendamentele la Legea gratierii, adoptate de Comisia juridica din Senat, prin care condamnatii pentru dare sau luare de mita si pentru trafic de influenta vor fi gratiati, scrie News. ro.

SORIN GRINDEANU A FOST OPERAT LA SPITALUL MILITAR (VIDEO)

UPDATE:Alina Petrescu, purtatorul de cuvant al Guvernului, a afirmat despre interventia chirugicala a premierul Sorin Grindeanu ca aceasta a avut loc dupa o recomandare cu titlu preventiv al .

Premierul Sorin Grindeanu a facut noi numiri in Guvern. Deciziile au fost publicate in Monitorul Oficial

Noi numiri in Guvern. Aurelia Gratiela Draghici a fost aleasa pentru functia de secretar de stat al Agentiei Nationale pentru Egalitatea de Sanse intre Femei si Barbati ANES), printr-o decizie a pr.

Reactia premierului Sorin Grindeanu dupa voturile din Senat privind legea gratierii: Amendamentele nu au sustinerea Executivului

Premierul Sorin Grindeanu s-a aratat dezamagit de votul din Comisia Juridica a Senatului privind legea gratierii si si-a exprimat parerea despre acest subiect prin pagina sa de Facebook. Am mai spus-o.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,26 seconds )